Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Menu Carrie lamp
Lampen

Menu Carrie lamp


Ik houd van samenwerkingen, vooral als het gaat om samenwerkingen van twee partijen die allebei leuk zijn. De samenwerkingen tussen de verschillende topontwerpers en IKEA bijvoorbeeld vind ik helemaal geweldig. Vandaag wil ik een hele mooie samenwerking laten zien tussen twee Deense toppers, namelijk tussen Norm Architects en de Deense designlabel Menu. Hier heb ik al vaker over zowel Norm Architects als Menu geschreven. Het stoere Höst restaurant in Kopenhagen is bijvoorbeeld ook een hele mooie samenwerking tussen die twee. En vandaag wil ik het hebben over de mooie Carrie lamp, die Norm Architects voor Menu heeft ontworpen.

Menu Carrie lamp

Draadloze Scandinavische lamp

Het is een mooie lamp, gekenmerkt door een minimalistisch Scandinavisch ontwerp. Het bestaat uit een zwart gepoedercoat metalen onderstel, waar een ronde mondgeblazen opaalglazen bol op rust. Daarnaast beschikt de Carrie lamp ook over een handige handgreep, waardoor je de lamp overal mee naartoe kunt nemen. De Carrie lamp kan namelijk met een bijgeleverde usb-kabel opgeladen worden. Nadat het volledig is opgeladen, kan je maar liefst vijf uur lang gebruik maken van de lamp. Een ander voordeel is de ingebouwde LED lamp. Je hebt dus geen losse lichtbron nodig. De LED lamp kan bovendien in vier standen gedimd worden.

Menu Carrie lamp

Hygge

Het idee van de Menu Carrie lamp is ontstaan uit de gedachte dat gezelligheid een hele belangrijke rol speelt in Denemarken. Daar zijn de winters lang en koud, maar dat moet gecompenseerd worden met een warme knusse sfeer in huis. Daar noemen ze deze manier van leven ook wel ‘Hygge’. Het is een nationale obsessie voor kaarsen. Het idee achter de Menu Carrie lamp is om Hygge te vereren.

Omdat het een draadloze lamp is, kan je het voor van alles en nog wat gebruiken in en zelfs buiten huis. De Menu Carrie lamp is bijvoorbeeld erg leuk als tafellamp als vervanger van de traditionele kaarsen, maar je kunt het ook heel goed gebruiken als nachtlamp of tuinlamp.

De Menu Carrie lamp is hier verkrijgbaar!

Menu Carrie lamp

Menu Carrie lamp

Menu Carrie lamp

Menu Carrie lamp

Bron: Stylejuicer.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.