Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Mat zwarte keuken met Delfst blauwe tegels
Keuken inspiratie Modern interieur

Mat zwarte keuken met Delfst blauwe tegels


In het zogenaamde Yt 9 house vind je deze mooie strakke moderne keuken. Een project van de getalenteerde architect Igor Sirotov, dat een villa omvat met een woonoppervlak van 130m2 op een perceel van maar liefst 260m2. De helft is dus besteed aan de enorme tuin.

Mat zwarte keuken met Delfst blauwe tegels

Smalle praktische keuken

Hieronder zie je dus de keuken. Een relatief kleine half open keuken die in een l-vorm grenst aan de woonkamer. De ruimte is ook vrij smal, maar is daarom misschien juist ook erg praktisch. Aan de ene kant vind je de lage zwarte keukenkasten met het fornuis en het werkblad, terwijl de andere muur bezet is door een grote kastenwand waar onder andere de oven in is verwerkt. Op die manier heb je tijdens het koken alles in handbereik.

Zoals de architect het omschrijft, heeft hij het interieur vormgegeven met nadruk op opvallende texturen van materialen. In de keuken is dat vooral terug te zien in de vloer, maar zeker ook in de keukenkasten. Voor de vloer is er gekozen voor opvallende wit blauwe kleine tegels, die heel erg aan het Nederlandse Delfst blauw doen denken. Deze vormen een mooie kleurencombinatie met het mat zwarte en hout die terugkomen in de keukenkasten.

Mat zwarte keuken met Delfst blauwe tegels

Mat zwarte keuken met Delfst blauwe tegels

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Moderne zwarte keuken van Finse interieurstylist Piia Kalliomäki | Inrichting-huis.com
    30 september 2017 at 11:00

    […] zwart was dus onze tweede keus. Hier hebben we al een aantal hele mooie zwarte keukens laten zien. De mat zwarte keuken met Delfst blauwe tegels bijvoorbeeld of de zwarte keuken van interieur ontwerper Ugland. En de Egenstill keuken in de oude […]

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.