Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Leuke speelkamer met zachte kleuren
Kinderkamer inspiratie

Leuke speelkamer met zachte kleuren


Speelkamers zijn net zoiets als inloopkasten. Het zijn geen echte musthaves, maar het is wel super leuk als je het in huis hebt. Misschien is een speelkamer wat dat betreft nog meer een nice to have. De meeste kinderen spelen in hun eigen kinderkamer of gewoon in de woonkamer. Maar als je kinderen in huis hebt en tóch een extra ruimte over hebt, dan is een speelkamer natuurlijk ideaal.

Leuke speelkamer met zachte kleuren

h2>3d ontwerpen van speelkamer

Voor een particulieren klant uit Oekraïne hebben de interieurarchitecten Nastya Kravchenko en Aleksandra Nuzhnaya een ontwerp gemaakt voor de speelkamer voor de kinderen. Het zijn 3d ontwerpen, die zó realistisch en bijna niet van echte foto’s te onderscheiden zijn. Op die manier hebben de bewoners een perfect beeld van hoe de speelkamer zou gaan worden. Ze zullen er ongetwijfeld super blij mee zijn!

Het is best een grote ruimte, dus dat bood perspectief. De ontwerpers hebben gekozen voor een licht kleurenpalet met mooie zachte kleuren. De combinatie van een lichte sfeervolle houten vloer, een muur die taupe is geschilderd en een muur die bekleed is met een stippenbehang, zorgt voor een hele fijne lichte basis.

Leuke speelkamer met zachte kleuren

Loungebank, hangstoel en mini zithoek

Tegen de grote muur met het stippenbehang is over de gehele breedte een loungebank gecreëerd. Deze loungebank bestaat uit een onderstel van lage witte ladekasten, met daarop mooie zachte comfortabele zitkussens. Bij het raam is een mini zithoek gecreëerd met een klein tafeltje, bijbehorende stoeltjes in pastelkleuren en twee super leuke hanglampen daarboven. En daarnaast vind je een geweldige witte hangstoel die aan het plafond is gemonteerd. Een hangstoel in een kinderkamer of speelkamer is natuurlijk altijd een goed idee. De grote muur tegen over de loungebank is ingericht met lange open kastjes met een huisvorm, open wandplanken en een soort klimrek waar ook bijvoorbeeld kinderboeken op geplaatst kunnen worden.

Leuke speelkamer met zachte kleuren

Naast de twee witte hanglampen boven de mini zithoek, vind je hier ook hoofdverlichting, bestaande uit verlichting die netjes in het plafond en achter de wanden zijn gemonteerd.

Een geweldige speelkamer toch? Ben jij al overtuigd om ook een speelkamer in te richten voor jouw kinderen in huis?

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.