Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Leuk driehoekig balkon
Balkon inspiratie

Leuk driehoekig balkon


De meeste balkons en dakterrassen zijn rechthoekig. Dat is fijn, want net als rechthoekige slaapkamers, woonkamers en badkamers, zijn ook rechthoekige balkons het makkelijkst in te richten. Je hebt niet te maken met rare hoeken, waar je niets mee kan. Dit betekent echter niet dat je er niets aan hebt. Vandaag willen we een super leuk driehoekig balkon laten zien die stijlvol en knus is ingericht.

Leuk driehoekig balkon

Leuk driehoekig balkon

Openslaande deuren

Het is het balkon van een modern appartement gelegen in Stockholm. In de woonkamer van het appartement vind je een ruime vide slaapkamer, die je middels een grote vaste trap kunt bereiken. Daar heb je dus ook te maken met een super hoog plafond en bijbehorende grote ramen. Vanuit de woonkamer heb je via open slaande deuren toegang tot het balkon. Een ruim overdekt balkon met avondzon.

Leuk driehoekig balkon

Leuk driehoekig balkon

Knusse zithoek

Het balkon is ongeveer 7m2 groot, maar door de driehoekige vorm heb je hier wel te maken met één lastige hoek. Gelukkig is er ook een breed gedeelte aanwezig. Daar is dan ook goed gebruik van gemaakt, door het inrichten van een super leuke en knusse zithoek. Je vindt er een vaste bank, bestaande uit een houten frame en comfortabele zit- en sierkussens. Met andere leuke accessoires zoals een vloerkleed, een tafeltje, een houten kruk, bloemen en planten, hebben ze er een echte woonkamersfeer gecreëerd. Aan de met mooie houten latten beklede muur is ook een snoerlamp opgehangen, zodat het ook in de avond erg sfeervol is.

Leuk driehoekig balkon

Leuk driehoekig balkon

Wat ook erg stoer is, is de betonvloer. Houten vlonders zijn super populair op het balkon, maar hier kan je zien dat een betonvloer ook heel mooi kan zijn.

In de lastige hoek van de driehoek is de BBQ geplaatst. Een prima oplossing!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.