Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Leuk dakterras met een meer dan leuk uitzicht
Dakterras inspiratie

Leuk dakterras met een meer dan leuk uitzicht


Op Pinterest kwam ik een foto tegen van een super leuk dakterras, maar ik kon nergens vinden waar het van was. Een paar weken later kwam ik per toeval op de website van Studio We Are Hath terecht, een interieur en designbureau van Kate Hanzo en Rebecca Brownlee McEfee uit San Francisco. Daar werd ik aangenaam verrast door het Filbert Street project, waar dat dakterras onderdeel van was. Dat dakterras wil ik vandaag dus aan jullie laten zien. Nice huh?!

Leuk dakterras met een meer dan leuk uitzicht

Het dakterras is onderdeel van een appartement gelegen in het charmante Russian Hill in San Fransisco. Omdat het ook nog eens helemaal bovenaan Russian Hill is, heb je vanuit het dakterras een geweldig uitzicht op San Fransisco Bay, Acatraz Island en Sausalito.

Loungehoek en eethoek

Kate en Rebecca hebben het dakterras bovendien super leuk en gezellig ingericht. Het is een super ruim dakterras, die volledig voorzien is van sfeervolle houten vlonders en chique houten balustrade rondom het dakterras. De grote vierkante ruimte is ingedeeld in drie zones. Een grote loungehoek met een mooie luxe hoekbank, twee bijpassende poefs en een vierkante salontafel, een kleinere intieme hoek met twee oranje acapulco chair, én een eethoek met een grote stoere houten tafel met acht industriële tolix stoelen.

Leuk dakterras met een meer dan leuk uitzicht

Extra planten en verlichting

Hoewel je er een aantal planten aantreft, zou het gezien het formaat van het dakterras van mij nog wel iets meer mogen. En ik mis ook nog buitenverlichting. Slingerverlichting die diagonaal over het dakterras loopt zou perfect zijn!

Leuk dakterras met een meer dan leuk uitzicht

Bron: Wearehatch.com | Fotografie: Eva Kolenko

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.