Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Ferm Living kussens kinderen
Kinderkamer inspiratie Vintage interieur Woonkamer inspiratie

Leeshoek voor de kids


Volwassenen vinden het vaak fijn om een rustige leeshoek te hebben, waar je op je gemak en comfortabel een boek kunt lezen. Maar het is ook een leuk idee voor de kinderkamer om een leeshoek in te richten. Natuurlijk net iets anders dan hoe je het normaal zou doen. Leuker, speelser, kinderlijker… Hieronder zie je het perfecte voorbeeld!

Loungehoek kinderkamer

Speelhoek

Ferm Living kussens voor kinderen

Met twee opgestapelde matrassen is een heerlijke loungebank of daybed gecreëerd. Daarover is een grijze doek gelegd en met een aantal grote zitkussens en een paar kussens van Ferm Living is het kinds gemaakt. De bijzettafel, waar de grote Nijntje lamp op staat, is gemaakt van een oude houten kist, die blauwgroen is geschilderd.

Inspiratie kinderkamer decoratie

Leeshoek voor de kids

Kinderkamer decoratie

Het is natuurlijk geen leeshoek zonder boeken. Daarom is er aan de muur boven de loungebank een vintage open boekenrek opgehangen. De andere muur in de hoek is voorzien van roze behang met een leuke witte stippen patroon. Om het helemaal af te maken, zijn er ook nog leuke vlaggen slingers opgehangen.

Zo’n leeshoek kan je in de kinderkamer inrichten, maar als je genoeg ruimte hebt in de woonkamer, is het juist ook leuk om daar een dergelijke hoek te creëren voor de kinderen. Dan hebben ze daar ook een plekje voor hunzelf, terwijl je ze in de gaten kunt houden.

Leeshoek voor de kinderen

leseecke-fur-kinder

 

Nijntje lamp

Bron: Vivioli-babiesfashionlife.blogspot.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.