Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Leen Bakker gordijnen


Leen Bakker is een all in house winkel, waar je terecht kunt voor heel veel meubels en accessoires voor huis en tuin, maar ze staan vooral bekend om hun gordijnen. Ze hebben een enorme collectie gordijnen in verschillende stoffen, kleuren en motieven voor een hele betaalbare prijs. Heb je standaard formaat raam, dan kan je kijken naar de kant en klare gordijnen. Heb je een afwijkend formaat? Of wil je dat het er super strak uitziet? Dan kan je bij Leen Bakker de gordijnen uiteraard op maat laten maken.

Soorten gordijnen

Als je het hebt over gordijnen, dan denk je vaak aan overgordijnen. De overgordijnen van Leen Bakker zijn super populair. Ben je op zoek naar andere soorten gordijnen? Bij Leen Bakker kan je ook terecht voor andere soorten gordijnen. Denk aan vouwgordijnen, rolgordijnen, plissegordijnen, maar ook andere vormen van raamdecoratie zoals jaloezieën en lamellen. Alle soorten raamdecoratie zijn verkrijgbaar in kant en klare varianten en op maat varianten.

leen bakker rolgordijnen

leen bakker jaloezieen bamboe

leen bakker jaloezieen

leen bakker gordijnen

Kant en klare gordijnen

Leen Bakker heeft verschillende soorten kant en klare gordijnen met afmetingen van bijvoorbeeld 280×140 cm, 250×140 cm of 280×135 cm. Wil je de gordijnen mooi op de vloer laten draperen, dan zou je de kant en klare gordijnen kunnen nemen met een lengte van 280cm. Vind je het netter en mooier als de gordijnen net boven de vloer hangt, dan kan je de gordijnen ook heel gemakkelijk inkorten. Het grote voordeel van de kant en klare gordijnen is dat je ze direct mee krijgt in de winkel. Het is ook mogelijk om ze online te bestellen. Als je ze vóór 22.00 uur besteld, dan heb je de gordijnen morgen al in huis.

leen bakker gordijnen

leen bakker gordijnen

Op maat gemaakte gordijnen

Omdat de meeste ramen heel erg verschillen, vooral in formaat, laten de meeste mensen hun Leen Bakker gordijnen op maat maken. Leen Bakker heeft dan ook een grotere collectie maatwerk gordijnen dan kant en klare gordijnen. De keuze is enorm. De eerste stap is het uitzoeken van de gewenste stof voor je gordijnen. Deze stoffen kan je in de vestigingen van Leen Bakker bekijken en voelen, maar je kunt ook gratis stalen aanvragen. Dat kan hier.

Omdat de gordijnen voor jou op maat gemaakt moeten worden, heb je wel even geduld nodig. Niet super veel geduld, want de levertijd van ongeveer drie weken valt reuze mee. Soms zijn ze sneller klaar, maar soms duurt het ook iets langer. Je wordt wel altijd op de hoogte gehouden over het tijdstip en de bezorging via e-mail, sms en/of telefoon. Je kunt zelf aangeven bij welke Leen Bakker vestiging je ze gaat ophalen. Liever thuis laten bezorgen? Dat kan natuurlijk ook. Leen Bakker rekent daar €3,95 verzendkosten voor.

leen bakker gordijnen

leen bakker gordijnen

leen bakker gordijnen

Opmeten

Ga je voor de op maat gemaakte gordijnen van Leen Bakker? Het belangrijkste is om eerst alles goed op te meten. Het opnemen van maten voor gordijnen moet heel precies gebeuren. Ga dus heel nauwkeurig te werk. Gebruik een metalen rolmaat en meet bij voorkeur alles twee keer. Zo weet je zeker dat je alle maten goed opgeschreven hebt. Houd onderstaand lijstje bij de hand:

Neem eerst nauwkeurig de maten op. Met de juiste gegevens kan Leen Bakker jou perfect adviseren over de hoeveelheid stof die je nodig hebt. Noteer in ieder geval:
• De hoogte en de breedte van de ramen;
• De breedte van de roede of rail;
• Op welke hoogte de roede of rail is bevestigd;
• De afstand tussen uw vloer en het plafond;
• De hoogte van eventuele vensterbanken.

Ervaringen Leen Bakker gordijnen

Als je online zoekt naar mensen die ervaring hebben met de gordijnen van Leen Bakker, dan vind je zowel goede als positieve ervaringen. Houd wel rekening dat heel veel mensen hun ervaringen niet delen, wat vaak positief is. Heb jij ook goede of juist slechte ervaringen met de gordijnen van Leenbakker? Laat het ons weten door hieronder een reactie te plaatsen. Wij en heel veel andere mensen zullen je erg dankbaar zijn!

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.