Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

L-vormige zomerse tuin
Tuin inspiratie

L-vormige zomerse tuin


Deze inspirerende tuin heb ik gevonden op Micasarevista.com, waar een binnenkijker was van een super leuk huisje gelegen aan de rand van Madrid. Een super charmant huisje waar de buitenruimte een belangrijk onderdeel is van het geheel. Logisch ook met het mooie zonnige weer in de Spaanse hoofdstad. Hoewel het nog wel even duurt voordat het hier lente is, maakt het mij al vrolijk als ik alleen al naar deze tuin mag kijken!

L-vormige zomerse tuin

De tuin loopt als het ware met een l-vorm helemaal om het huis. Zo heeft de tuin dus twee lange zijdes waar verschillende gedeeltes zijn ingericht. Het zitgedeelte, ingericht met verschillende leuke witte stoelen en banken met kleurrijke kussens, is voorzien van een mooie groene grasmat. Op de hoek is bovendien een super leuke schommelbank geplaatst waar je heerlijk op kunt zitten.

Pergola zorgt voor schaduw

Aan de andere zijde van de tuin is een terras ingericht met kleine rode stenen tegels als ondergrond. Dit terras is voorzien van een pergola, volgroeid met takken en bladeren. Hierdoor heb je dus ook een gedeelte in de tuin waar je in de schaduw kunt zitten. Ook hier vind je leuke tafeltjes en bankjes waar je plaats kunt nemen.

L-vormige zomerse tuin

L-vormige zomerse tuin

L-vormige zomerse tuin

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.