Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Kleine leuk ingerichte vintage kinderkamer
Kinderkamer inspiratie Scandinavisch interieur Vintage interieur

Kleine leuk ingerichte vintage kinderkamer


In een ideale kinderkamer vind je naast een leuk en comfortabel kinderbed ook een werkplek, een speelhoek en heel veel opbergruimte voor kleding en speelgoed. Maar soms heb je daar gewoon niet de ruimte voor. Dit betekent echter niet dat het geen leuke kinderkamer gaat worden. Sterker nog, het kan juist ook heel leuk worden. Vandaag wil ik jullie onderstaande slaapkamer laten zien, wat een heel mooi voorbeeld is van een super leuk ingerichte kleine kinderkamer.

Kleine leuk ingerichte vintage kinderkamer

Het is een kinderkamer van een klein appartement uit Göteborg met een woonoppervlak van slechts 56m2. De master bedroom hebben ze in de woonkamer ingericht met een inklapbaar bed. En naast die woonkamer slaapkamer combinatie, hebben ze een klein kamertje over, die ze dus als kinderkamer hebben ingericht.

Vintage bloemetjesbehang

De kinderkamer is hooguit 6m2 groot. Het voordeel is wel dat het een enorm hoog plafond heeft, waardoor het er niet krap uitziet. Naast het hoge plafond, vind vind je hier bovendien nog meer mooie origine details. De sierlijke ornamenten bijvoorbeeld en de prachtige hoge plinten. En ook de vloer is een originele houten vloer met een een stoere vintage uitstraling. De muren zijn strak gestuukt en lichtgrijs geschilderd, en er is één muur is bekleed is met super mooi behang. Chique vintage bloemetjesbehang met heel veel mooie kleuren.

Kleine leuk ingerichte vintage kinderkamer

Kleine leuk ingerichte vintage kinderkamer

Klamboe

Als kinderbed is er gekozen voor een twijfelaar boxspring. Deze is super leuk aangekleed met mooie bedlinnen, knuffels en een prachtige lichtroze klamboe. Het vintage bloemetjesbehang is mooi, maar deze klamboe zorgt ook voor heel veel vrolijkheid in deze kinderkamer.

Naast het mooi opgemaakte kinderbed, vind je in deze kinderkamer ook nog een nachtkastje op wielen met een nachtlampje én een leuke vintage hobbelpaard.

Aan de smalle muur vind je ook iets heel leuks. Daar hebben ze klassieke vintage haken aan de muur gemonteerd, waar een slingerverlichting aan is gehangen.

Kleine leuk ingerichte vintage kinderkamer

Kleine leuk ingerichte vintage kinderkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.