Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Klein stijlvol eenkamerappartement van 36m2
Binnenkijken Scandinavisch interieur

Klein stijlvol eenkamerappartement van 36m2


Dit klein eenkamerappartement is het perfecte voorbeeld van hoe je een woonkamer, slaapkamer en werkplek in één kamer kunt inrichten, zonder dat het er te krap en chaotisch eruit ziet. Het appartement heeft een woonoppervlak van slechts 36m2, verdeeld over het leefgedeelte, de keuken, de hal en de badkamer.

Klein stijlvol eenkamerappartement van 36m2

Styling klein appartement

Oog voor detail

Licht kleurenpalet
De sleutel van dit indrukwekkende resultaat is het hanteren van een consistente stijl en een licht kleurenpalet in alle delen van het appartement. Hierdoor voelt het harmonieus, ruimtelijk en lekker fris aan, en heb je helemaal niet het gevoel dat het super klein en krab is.

Scandinavisch appartement

Werkplek in woonkamer

Oog voor detail
De basis is volledig wit met een wit geschilderde houten vloer, wit geschilderde muren en plafond en wit geschilderde muren. Met een aantal meubels die de eigenaren hadden én een aantal door stylist Charlotte Ryding geselecteerde accessoires, is het interieur bovendien erg knus en stijlvol ingericht. De salontafel van HAY bijvoorbeeld of de zachte dierenvacht vloerkleed. Maar ook de kleinere details zoals de cactus op de vensterbank, de witte kunstgewei aan de muur, de smalle gouden vaas op de salontafel en de stapels boeken op de vloer zorgen ervoor dat het appartement in de smaak zal vallen bij de bezichtigingen.

Badkamer van klein appartement

Bed in woonkamer

Kleine hal

Kleine keuken

Licht kleurenpalet

Styling: Charlotte Ryding

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

3 Comments

 • Reply
  Sisiraine
  11 september 2015 at 23:16

  Dit is vet mooi! Zoiets zou ik ook wel willen als ik voor het eerst op mezelf ga of zo. Alleen ik zou dan denk ik kiezen voor een slaapbank en dan bv. ipv. dat bed daar een tv (dat is super belangrijk voor mij) Maar verder heel mooi <3.

  • Reply
   Manfung
   12 september 2015 at 15:07

   Hoi Sisiraine! Mooi he! 🙂

 • Reply
  In dit kleine appartement van 34m2 is de woonkamer en de slaapkamer gecombineerd | Inrichting-huis.com
  31 december 2017 at 11:00

  […] een aantal binnenkijkers laten zien, die bewijzen dat het helemaal niet zo erg hoeft te zijn. Het super leuke eenkamerappartement van 36m2 bijvoorbeeld of het hipster eenkamerappartement van 46m2. Bij Alvhem ben ik ook een super leuk […]

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.