Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Betonvloer kantoorinrichting
Industrieel interieur Kantoorinrichting Modern interieur Vintage interieur

Kantoor van Joint


Dit stoere kantoor is van Joint, een full service post production bedrijf die gespecialiseerd is in video content voor TV, online, mobiel en live experiences. Ze hebben een vestiging in New York, maar dit kantoor is gelegen in het Pearl district in Portland. Het pand is een voormalig pakhuis voor General Electric Supply Corporation, maar interieurontwerpers van Jessica Helgerson hebben het verbouwd tot een praktisch, stoer en stijlvol kantoor.

kantoor  van joint

kantoor  van joint

Industrieel kantoor
De industriële details van het voormalige pakhuis zijn goed bewaard gebleven. Hierin spelen zowel de rustieke houten als de stalen balken en de industriële raampartijen een belangrijke rol. Deze zijn gecombineerd met een strakke betonvloer en strak gestuukte witte muren.

industrieel kantoor

Industriele ramen kantoor

Stoer kantoor

Op de benedenverdieping bevinden zich de receptie, de grote moderne open keuken en twee grote vergadertafels. Deze ruimte is dusdanig ingericht alsof het lijkt alsof je je bevindt in de woonkamer van een stoere loft. Boven zijn de werkplekken ingericht, die je middels een zwarte stalen trap kunt bereiken.

Vintage meubels in kantoor

werkplekken kantoor

Zwarte stalen trappen kantoor

Betonvloer kantoorinrichting

Source: Airows.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.