Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken

Klein maar zeer fijn


Ook de kleine appartementen kunnen stijlvol worden ingericht. Een kwestie van slim inrichten en de juiste grote meubelen en accessoires bij elkaar plaatsen. Richt je hierbij op zoveel mogelijk op een paar ‘grote’ eyecatchers. Combineer houtkleur met veel wit waardoor kamers een ruimtelijk effect krijgen. En essentieel: een witte basis, dus een witte vloer, witte muren en wit plafond. Een blank canvas dus!

klein fijn1

klein fijn 3

Minimalistisch gezellig

Een perfect voorbeeld van klein, minimalistisch maar ook gezellig is dit appartement in Lyon, Frankrijk van slechts 35m2. Het appartement is ingericht door de franse shop en studio Maison Hand. Ik vond deze prachtige binnenkijker op Style-files.com.

Natuurlijke materialen

Let ook op het gebruik van natuurlijke materialen zoals rotan en hout. Het appartement lijkt door de combinatie van de witte basis met rotan en hout een stuk ruimtelijker dan het werkelijk is. Zo zie je maar dat zolang je de juiste kleuren en materialen gebruikt de muren niet op je af komen! 35m2 is namelijk niet heel veel maar wanneer het is ingericht als dit appartement teken ik er voor! Jij ook?

klein fijn 6

klein fijn 5

klein fijn 4

klein fijn2

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

2 Comments

 • Aleksandra Grodecka
  Reply
  Aleksandra
  13 februari 2014 at 10:31

  Heel inspirerend!!

  • Reply
   Manfung
   13 februari 2014 at 11:40

   Zelfs voor jou? 🙂

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.