Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Keuken inspiratie

Keuken ideeën van SnedkerietKBH


Vandaag willen we jullie inspireren met keuken ideeen van SnedkerietKBH. SnedkerietKBH is een klein timmerbedrijf uit Frederiksberg in Denemarken, die gespecialiseerd is in allerlei timmerwerkzaamheden zoals kasten, rekken, radiator panelen en andere meubels. Maar ze staan het meest bekend om hun prachtige keukens. Maar echt prachtige keukens! En hoe kan het ook anders, gezien hun Deense afkomst.

Alle keukens van SnedkerietKBH zijn van erg hoge kwaliteit en voorzien van een prachtig gedetailleerde afwerking. Als je de foto’s hieronder allemaal hebt gezien, dan weet je wel wat ik bedoel. Geniet en raak geïnspireerd van de keuken ideeën van SnedkerietKBH.

Keuken ideeën van SnedkerietKBH

Keuken ideeën van SnedkerietKBH

Minimalistische keuken ideeën

Zoals je aan de foto’s kan zien zijn het echt allemaal verschillende keukens. Verschillende keukens met verschillende keuken ideeën. Je hebt bijvoorbeeld een superstrakke witte keuken met een vaste hoge kastenwand en apart een kookeiland, een lage zwarte langwerpige keuken zonder bovenkasten, een keuken met twee lagen, een keuken met drie lagen, etc. Maar het valt me op dat ze eigenlijk allemaal één ding gemeen hebben. De keukens van SnedkerietKBH zijn allemaal erg minimalistisch. De strakke lijnen zijn echt kenmerkend voor de keukens van de Deense specialisten.

Deze stijl spreekt mij heel erg aan. Wat vind jij? Houd jij ook ook minimalistische strakke keukens? Of heb jij jouw keuken toch anders?

Keuken ideeën van SnedkerietKBH

Keuken ideeën van SnedkerietKBH

Keuken ideeën van SnedkerietKBH

Keuken ideeën van SnedkerietKBH

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.