Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Monochrome Home
Woonaccessoires

Kerstcadeau idee: 5 Interieurboeken die je moet hebben!


Het is bijna kerst, en daar horen natuurlijk ook cadeau’s bij. Je kunt van alles en nog wat geven, maar een boek is altijd wel een goed idee als kerstcadeau. Daarom heb ik vandaag vijf mooie interieurboeken op een rijtje gezet, die je eigenlijk allemaal moet hebben!

The Kinfolk Home

Interesse in het ontwerpen van woningen is al een tijdje in opkomst, maar de focus van Kinfolk op het vertragen en creëren van een meer opzettelijk, mooi huis is waar de aandacht verschuift. Via mooie foto’s en interviews neemt de auteur ons mee naar 40 huizen over de hele wereld, van Amerika tot Europa, Azië tot Afrika en eindigt in Australië.

The Kinfolk Home

Remodelista: The Organized Home

Koop minder (en betere) dingen. Weg met het plastic. Laat je spullen zien in plaats van dat je het op opspaart en opbergt. Laat je innerlijke perfectionist los en onthoud dat kamers bedoeld zijn om te leven. Dit zijn enkele van de centrale principes achter Remodelista: The Organized Home, het nieuwe boek van het team achter de inspirerende interieur en ontwerp website Remodelista.com.

Remodelista: The Organized Home

The Monocle Guide to Cosy Homes

Dit boek van Monocle vertelt ons hoe we van een huis een thuis kunnen maken. Het is zowel een praktische gids als een grote inspiratiebron. The Monocle Guide to Cosy Homes presenteert de interieurs, meubels en locaties die je moet kennen, samen met portretten van de mensen die het kunnen laten gebeuren.

The Monocle Guide to Cosy Homes

Monochrome Home

Decoreren in zwart en wit is eeuwig populair en eeuwig chic. Hilary Robertson laat zien hoe deze contrasterende tinten, zowel alleen of samen gebruikt, dramatische effecten kunnen creëren thuis, van klassiek tot eclectisch. De uitgekiende interieurstyliste Hilary Robertson viert de stijlvolle eenvoud van het monochrome huis – elegant interieur in zwart, wit en elke grijstint ertussen.

Monochrome Home

Wonderplants

Groen in je interieur is dé nieuwe woontrend. Verschillende internationale topinterieurs waar wonderlijke planten een centrale plaats innemen tonen hoe je je huis transformeert tot een groene oase, een urban jungle. Over de liefde voor groen in huis, met praktische tips om elke plant een plaats in huis te geven en een praktisch overzicht van hun specifieke kenmerken. Twintig interieurs van creatieve plantenliefhebbers van over de hele wereld samengebracht in één boek, inclusief praktische tips voor het variëren van kleur en grootte, een overzicht van de verschillende soorten planten, het plaatsen en onderhouden van groen in je huis…

Wonderplants

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.