Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Archief poster kast
Kantoorinrichting Scandinavisch interieur

Kantoor van design studio uit Stockholm


Laatste tijd ben ik heel veel leuke kantoortjes tegengekomen waar ik heel erg geïnspireerd van raak. Niet alleen vanwege de mooie interieur inrichting en styling, maar ook gewoon door het idee dat creatieve mensen daar aan het werk zijn met leuke creatieve ideeën en projecten.

Een van die kantoren is die van Dry Creative Projects, een design studio uit Stockholm die focust op grafisch design, product design, verpakkingen en andere creatieve ideeën. Hiernaast runnen zij ook een website, waar je terecht kan voor een bijzondere mix van mooie prints en met zorg geselecteerde handgemaakte producten, onder de naam Dry Things.

Kantoor design studio Stockholm

Archief poster kast

Barkrukken kantoor

Het is een klein kantoortje, voorzien van mooie originele details en ingericht zoals je van een Scandinavische creatieveling kan verwachten. Super stijlvol dus!

Chaotisch en kalm tegelijk
Aan de ene kant is het eigenlijk best chaotisch, door de drukke bureau’s met de grote iMacs, stapels papier en boeken, de vele ingelijste posters en prints aan de muren, en spullen die gewoon op de vloer zijn geplaatst. Maar aan de andere kant heerst er ook een bepaalde rustige kalme sfeer, vooral dankzij het kleurenpalet bestaande uit verschillende bruin en zwart tinten.

Door de kantoorinrichting kom je ook een aantal prachtige items tegen, die je maar al te graag ook in huis wilt hebben. De grote posterkast bijvoorbeeld of de witte retro koelkast in de keuken.

Chaotisch kalm

Creatief bureau

drythings_editorial_interior_mikaelaxelsson_mikaelcreative-8

drythings_editorial_interior_mikaelaxelsson_mikaelcreative-10

Houten rails

Keuken met witte Smeg koelkast

Open planken archief

Fotografie: Mikaelcreative.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.