Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Intratuin


Intratuin

Waar ga je naartoe als je iets nodig hebt voor je tuin? Intratuin natuurlijk! Althans, ik wel. En ik denk heel veel andere mensen in Nederland en België ook. Want Intratuin is natuurlijk dé tuincentrum van Nederland!

In totaal heeft Intratuin maar liefst 52 vestigingen in Nederland en 5 in België. Met alle vestigingen bij elkaar beslaat Intratuin maar liefst 464.000m2 aan winkeloppvervlakte. Dat zijn 93 voetbalvelden.

Intratuin is levendig

De organisatie van Intratuin kan je omschrijven als professioneel, warm, maar ook creatief. Professioneel omdat Intratuin ambitieus en zorgvuldig is. De tuincentrum is een levendige organisatie, waarin praktijkervaring en specialistische kennis elkaar versterken. Een hecht verband van zelfstandige ondernemers en beroepskrachten die met elkaar hard aan de weg timmeren. Een krachtige verkoopformule. Dit is ook een van de redenen waarom Intratuin marktleider is, met een naamsbekendheid van bijna honderd procent. Dat wil zeggen dat iedereen Intratuin kent!
En dat wilt Intratuin zo houden, door zichzelf op een heldere en daadkrachtige manier te positioneren in de markt. Het is tevens belangrijk door snel en slagvaardig in te spelen op nieuwe trends.

Intratuin is persoonlijk

Dat Intratuin professioneel is, weten we dus. Maar daarnaast is Intratuin ook nog eens persoonlijk. Alle vestigingen van Intratuin hebben een warme en uitnodigende sfeer.

Intratuin huismerk

Naast verschillende bekende en minder bekende merken heeft Intratuin ook een huismerk.
Aanvankelijk waren dit alleen tuinartikelen, maar inmiddels is de Intratuin collectie uitgebreid met o.a. binnen- en buitenplanten, tuinmeubelen, woondecoraties, diervoeders, grondproducten en kerstartikelen. Het huismerk garandeert kwaliteit en versterkt de herkenbaarheid. Dit draagt bij aan het vertrouwen van de consument.

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.