Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Inspirerend mooie tuin van Eve!
Tuin inspiratie

Inspirerend mooie tuin van Eve!


Kennen jullie Eve Gunson al? Eve is een celebrity Makeup Artiets en haarstylist uit Australië. Daarnaast heeft ze ook een enorme passie voor alles wat te maken heeft met interieur, design, architectuur en renovaties. Daarom is Dot + Pop ontstaan, wat aanvankelijk begon als een inspirerende interieurblog, maar uitgegroeid is tot een interieur design en styling business én online interieurshop. Samen met haar partner Matt, een aannemer, hebben ze al meerdere woningen gerenoveerd in Melbourne. En laatst was er er een binnenkijker te zien in de zomereditie van Adore Magazine and Planted Magazine. Naast een geweldig huis, was vooral haar tuin geweldig en super inspirerend. En vandaag willen we dus die tuin aan jullie laten zien!

Inspirerend mooie tuin van Eve!

Zowel het interieur als de tuin zijn volledig ontworpen door Eve en haar man. In totaal zijn ze maar liefst drie jaar bezig geweest, maar het resultaat is geweldig.

Inspirerend mooie tuin van Eve!

Harmonica deuren

Op de begane grond is de leefruimte ingericht met de woonkamer, eetkamer en open keuken. De tuin grenst aan het woonkamer gedeelte. Om een perfecte integratie tussen de woonkamer en de tuin te creëren, hebben ze harmonica deuren geplaatst, die over de gehele breedte geopend kunnen worden. De glazen harmonicadeuren zorgen er niet alleen voor dat de woonkamer groter lijkt, als de deuren volledig open staan, is de woonkamer ook daadwerkelijk groter. En het zonlicht is natuurlijk ook super fijn.

Inspirerend mooie tuin van Eve!

Moderne tuinmeubelen

Eve heeft de tuin ingericht als een tweede woonkamer, maar dan in de buitenlucht. De focus ligt op het centrale gedeelte van de tuin, waar de tuinmeubelen zijn geplaatst. Je vindt er moderne comfortabele banken, bestaande uit stijlvolle witte hairpin poten en donkergrijze kussens. Daarnaast zijn er ook twee mooie witte tuinstoelen geplaatst en een ronde salontafel. De meubels zijn van merk Space To Create. Helaas is dit merk niet in Nederland verkrijgbaar. Maar Gamma heeft wel vergelijkbare relax tuinstoelen.

Zelf gemaakte zwarte schuttingen

In de woonkamer is er gekozen voor een sfeervolle houten vloer, die in de tuin overloopt op mooie houten vlonders. De tuin is erg goed beschut met stoere zwarte schuttingen. De schuttingen zijn zelf gemaakt met 2.2m hoge, 3cm brede en 3cm diepe houten latten, met daartussen een afstand van 2 cm. Daarna zijn ze volledig zwart geschilderd.

Inspirerend mooie tuin van Eve!

Inspirerend mooie tuin van Eve!

Hoge bamboeplanten

Aan de achterkant van de tuin zijn hoge Gracilis bamboeplanten geplaatst in vaste witte plantenbakken, die de tuin een exotische sfeer geven. Hoewel de bladeren soms in de zomer eraf vallen, zijn het super onderhoudsvriendelijke planten. Wat ook erg bijzonder is, is dat ze achter de bamboeplanten een grote spiegelwand hebben gemonteerd. Hierdoor is er diepte gecreëerd in de tuin achter de bamboeplanten.

Naast deze mooie plantenbakken, zijn er ook losse plantenpotten in de tuin geplaatst met verschillende soorten tuinplanten in verschillende formaten. Geen gebrek aan groen dus in de tuin van Eve!

Bron: Adoremagazine.com | Fotografie: Hannah Blackmore

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.