Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

inspirerend-mooie-inloopkast-architect-alan-chu-2
Industrieel interieur Inloopkast inspiratie

Inspirerend mooie inloopkast door architect Alan Chu


Deze mooie inloopkast heb ik gevonden op de website van Alan Chu. De Braziliaanse architect heeft in São Paulo een modern appartement ontworpen en ingericht met een woonoppervlak van 98m2. Naast een mooie lichte woonkamer, slaapkamer en keuken, heeft hij ook een inspirerend mooie inloopkast gecreëerd. Een moderne inloopkast met een stoer industrieel tintje. Ik ben benieuwd wat jullie er weer van vinden!

inspirerend-mooie-inloopkast-architect-alan-chu

inspirerend-mooie-inloopkast-architect-alan-chu-2

De inloopkast is ingericht in de kamer achter in de hal. Er is gekozen voor een open inloopkast zonder deur, waardoor het geheel erg ruimtelijk is. Zowel de mooie houten vloer als de wit geverfde bakstenen muur, lopen vanuit de hal door tot in de inloopkast. Het is niet een hele grote ruimte, maar voor een inloopkast is het perfect. Door de grote ramen is het er bovendien lekker licht.

houten-underlayment-boxen-inloopkast

Houten underlayment boxen

Wat leuk is aan deze inloopkast, is dat het anders is dan veel inloopkasten die ik hier heb laten zien. De architect heeft het kastsysteem namelijk zelf ontworpen. Het systeem bestaat uit zelf gemaakte houten underlayment boxen. Hij heeft gekozen voor open vakken, dichte kasten en ladekasten, die op een speelse manier naast en op elkaar zijn gestapeld.

witte-kledingroede-inloopkast

Witte kledingroede

Deze houten underlayment boxen zijn gecombineerd met een minimalistisch witte stalen kledingroede, die in een u-vorm boven de kasten zijn gemonteerd. Hierdoor is er dus vooral ook heel veel plek gecreeerd voor het ophangen van kleding met kledinghangers.

badkamer-spiegeldeur-inloopkast

In de inloopkast vind je ook een grote spiegel. Maar het is niet zomaar een spiegel, het is een schuifdeur, die toegang biedt tot de badkamer. Super nice!

Bron: Chu.arq.br

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.