Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Houten kapstok
Woonaccessoires Wooninspiratie

Houten kapstok


We hebben vrij kleine en smalle hal. Dit is op zich niet erg, maar er zijn wel verschillende dingen waar je rekening mee moet houden. Zo moesten we nadenken over wat we met de schoenen doen. We moesten nadenken over waar we de kinderwagen kunnen plaatsen. En we moesten nadenken over de kapstok. Hoe handig het ook zou zijn, we hebben geen plek voor een grote garderobekast, voor al onze jassen en schoenen. We hebben dus een kleine kapstok nodig, die niet al teveel ruimte in beslag neemt. Na een tijdje erover nagedacht te hebben, hebben we gekozen voor de Muuto Dots haken. We hebben de complete set genomen, bestaande uit vijf ronde houten haken in verschillende formaten. Een prima oplossing!

Houten kapstok

Dille en Kamille kapstok

Als het gaat om de kapstok, vinden we hoe eenvoudiger, hoe mooier het is. De Muuto haken hebben een mooi minimalistisch ontwerp. En licht hout vinden we altijd erg mooi. Er waren ook nog andere opties. In onze zoektocht naar een mooie eenvoudige houten kapstok, zijn we heel veel mooie varianten tegengekomen. Bij Dille en Kamillie is bijvoorbeeld een onbewerkte beukenhouten kapstok verkrijgbaar met vijf knoppen. Het handige van zo’n kapstok, is dat je er meerdere naast elkaar kunt monteren voor meer ophangplekken.

Houten kapstok

Houten kapstok

Houten kapstok

Houten kapstok

Houten kapstok in de slaapkamer

Wat erg leuk is van de houten kapstokken, is dat ze overal in huis gebruikt kunnen worden. Niet alleen in de hal, maar het is bijvoorbeeld ook een erg leuk idee om de houten kapstok aan de muur in de slaapkamer of de badkamer op te hangen. In de slaapkamer is zo’n kapstok altijd handig, bijvoorbeeld voor het ophangen van gedraagde kledingstukken, die je niet in de kledingkast wilt opbergen of bijvoorbeeld de badjassen. En in de badkamer zou je het kunnen gebruiken voor de handdoeken of kledingstukken, die je na het douchen aan wilt doen.

Naast een eenvoudige houten kapstokken, zijn er natuurlijk veel meer varianten verkrijgbaar. Zo heb je houten kapstokken waar kledinghangers aan gehangen kunnen worden of houten kapstokken met poten. Ook die kunnen super leuk zijn!

Houten kapstok

Houten kapstok

Houten kapstok

Houten kapstok

Houten kapstok

Houten kapstok

Houten kapstok

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Jessica
    24 januari 2019 at 14:00

    Prachtige foto’s en leuke blog rond de houten kapstokken! Ik kijk uit naar je volgende blog!

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.