Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Hornbach


Hornbach

Hornbach is een grote bouwmarkt. Een hele grote bouwmarkt. Hornbach had zijn eerste vestiging geopend in 1968 als eerste onderneming in Europa die een bouwmarkt met een tuincentrum combineerde. Hornbach is op de dag vandaag actief met meer dan 130 bouwmarkten en tuincentra verdeeld over maar liefst negen landen: Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg, Roemenië, Slowakije, Zweden, Tsjechië en Nederland.

Sinds de oprichting heeft Hornbach altijd vroegtijdig ingespeeld op de wisselende behoeftes van de klant en veranderingen in de markt erkend. De principes van Hornbach zijn echter altijd gelijk gebleven.

Hornbach filosofie

Bij Hornbach staat de klant centraal en dan vooral de projectklant die met grote voornemens bij Hornbach komt. En belangrijkste doel van Hornbach, is om die klanten te binden. Om dat te kunnen bereiken, zetten zij in op de perfecte combinatie van drie factoren. Namelijk keuze, prijs en advies.

Hornbach assortiment

De ervaring laat zien, dat de klanten van Hornbach een artikelaanbod verwachten wat overtuigd in zowel de kwaliteit als de kwantiteit. Het concept van de bouwmarkten en tuincentra van Hornbach is precies op die verwachting ingericht. In de Hornbach vestigingen bieden ze dan ook een grootse keuze aan artikelen – en deze constant in een meer dan gemiddeld grote aantallen.

Naast een groot artikelaanbod, is de prijsstrategie van Hornbach erg belangrijk. Juist het ontbreken van kortingsacties en allerhande voordeeltjes ten gunste van een lage prijs, is één van de sterke punten van Hornbach. Dat schept namelijk vertrouwen, continuïteit en duidelijkheid voor de klant. Hornbach heeft onder andere een effectief goederenbeheersysteem, die de basis vormt voor een optimale opslagbelasting en behoefte gerichte goedereninkoop. Dit is ook de reden waarom Hornbach de mogelijkheid heeft om artikelen tegen de best mogelijke prijzen aan de klanten te bieden. 365 dagen per jaar, gegarandeerd!

Hornbach tuincentra

Hieronder staan alle Hornbach vestigingen van Nederland. Klik op jouw Hornbach vestiging voor de openingstijden, adres en koopzondagen:
Hornbach Alblasserdam
Hornbach Den haag
Hornbach Geleen
Hornbach Groningen
Hornbach Kerkrade
Hornbach Nieuwegein
Hornbach Tilburg
Hornbach Zaandam

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.