Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Designhotel Vintage interieur

Hello I’m Local in Haarlem


Kan je je nog een hotel voorstellen zonder TV en zonder wifi? Je hebt er in ieder geval één in Nederland. Hello I’m Local, een kleinschalig boetiek hostel gelegen in het centrum van Haarlem. Het klinkt misschien een beetje raar en een beetje ouderwets, maar de eigenaressen Saska Hurd heeft bewust gekozen voor een hotel concept, waar het draait om lokalisme.

Hostel in Haarlem

Hostel in Haarlem

23 jaar lang heeft het gebouw in de Burgwal leeg gestaan. Nu is het dus een super leuk boetiek hostel geworden. Hello I’m Local biedt in totaal twaalf kamers, zowel privé als gezamenlijke kamers, een grote gezamenlijke woonkamer en een heerlijke patio tuin met een grote kachel.

Nederlands design vol nieuwe en oude interieur ideeën

Alle kamers hebben een leuke naam gekregen zoals VOC, klederdracht, De Heem, Ondergeschoven kindje, noem maar op. Allemaal namen die met het land te maken hebben. Ook de interieur inrichting is super lokaal met alleen maar Nederlands design. Overal kom je originele interieur ideeën tegen met een combinatie van nieuwe en oude vintage elementen. Blikdoosjes die als wandkastjes worden gebruikt, landkaarten aan de muur, creatieve DIY hanglampen, noem maar op. Twee kamers, het Ondergeschoven kindje en de Holstein Friesian, zijn zelfs ingericht met een traditionele bedstede. Super leuk!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.