Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

HAY


HAY werd opgericht in 2002 en de meubelcollectie werd gelanceerd op IMM Keulen in 2003. De ambitie van HAY is om de Deense meubel designs aan te moedigen om deze terug te brengen naar de innovatieve grootheid van de jaren ’50 en ‘60, maar dan wel in een hedendaagse context.

HAY

Hay designs

HAY zet zich in om meubels en accessoires te ontwerpen en produceren met een internationale uitstraling. Het Deense merk streeft ernaar om mooi design bereikbaar te maken door ze op de markt te zetten met een betaalbare prijs. HAY koestert en promoot zowel de originaliteit van jonge talenten als het verkennen van twisted minds van gevestigde ontwerpers.

HAY

HAY is actief op het gebied tussen architectuur en mode. Zij zijn ambitieus op het gebied innovatie en het gebruik van geavanceerde technologie. Deze ambities hebben geleid tot vele bekroonde producten.

Hay accessoires

Als aanvulling op meubelcollectie van HAY, hebben zij ook een accessoire en vloerkleed collectie bestaande uit kussens, dekbedden, spreien, hangers voor moderne woningen.

HAY

Hay winkels

Hay werkt met drie winkels in Denemarken, een in Noorwegen en een groot netwerk van dealers wereldwijd. De collecties van Hay zijn beschikbaar in designwinkels wereldwijd zij hebben een uitgebreide samenwerking met internationale architecten.

HAY

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.