Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Woonaccessoires

Hay Gym Hook


Sommige kleine functionele dingen in huis kunnen door hun eenvoud super stijlvol zijn. De Normann Copenhagen Pocket organizer is daar een mooi voorbeeld van. Hetzelfde geldt voor de leuke leren wandhaken. En het leuke is dat je beide producten op verschillende manieren kunt gebruiken. Het belangrijkste is dat jijzelf het mooi en functioneel vindt op jouw manier.

Multifunctionele haak

De Hay Gym hook is ook zoiets. In feite is het gewoon een simpele haak met een eenvoudig en minimalistisch ontwerp, maar je kunt heel erg leuk op verschillende manieren gebruiken. Het is geweldig inspirerend en leuk om te zien hoe creatief mensen de Hay Gym hook gebruiken.

Haak voor hanglamp

De Hay Gym Hook is super populair om er een hanglamp aan te hangen. Een mooie eenvoudige minimalistische hanglamp met een lange draad. Je kunt de haak aan de wand hangen, maar ook aan het plafond staat het erg leuk.

Haak voor doek

Naast een hanglamp, kan je natuurlijk ook andere dingen hangen aan de Hay Gym Hook. Verschillende doeken bijvoorbeeld. Denk aan theedoeken in de keuken of handdoeken in de badkamer.

Haak in de hal

De Hay Gym Hook zie je ook regelmatig terug in de hal. Handig om er jassen aan te hangen, maar je kunt er ook accessoires aan hangen, zoals sjaals, hoeden of zelfs paraplu’s.

Tijdschrift haak

De leren wandhaak kan gebruikt worden om er een tijdschriften tussen te doen. Hetzelfde kan je ook doe met de Hay Gym Hook. Een super originele en leuke vorm van een tijdschriftenrek.

De Hay Gym Hook is hier verkrijgbaar in de formaten small (diameter van 9,5 cm), medium (diameter van 12,4cm) en large (diameter van 18,3 cm) en in verschillende leuke kleuren.

Bron: Liveloudgirl.com | Thedesignchaser.com | Annaleenashem.blogspot.com | Alebesso.com | Lapetitemag.com |

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.