Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Groene ledikant
Kinderkamer inspiratie Vintage interieur

Groen en hout in de kinderkamer


Veel mensen nemen een thema voor het inrichten van de kinderkamer. Een dieren thema of een sprookjesthema bijvoorbeeld, maar met kleur en materiaal kan je ook een soort thema creëren. Onderstaande kinderkamer is daar een leuk voorbeeld van. Het is ingericht op de zolder van een Zweedse woning en je ziet hier vooral veel gebruik van hout en de kleur groen terugkomen.

Groen en hout in kinderkamer

Houten elementen kinderkamer

Mix van oude en nieuwe meubels
Houten en groene tinten zijn gebruikt in een mix van oude en nieuwe meubels en accessoires. Het groene ledikantje, de vintage groene hanglamp, de verschillende groene sierkussens en de groene letter En bijna heel de kinderkamer vind je houten elementen. Het begint al bij de houten deur, maar ook grote onderdelen zoals de vloer en het plafond zijn volleg van hout. En de leuke houten meubels mogen natuurlijk niet ontbreken. Het vintage houten bureautje vind ik helemaal leuk!

Groene ledikant

Naast de ingang vind je een soort inham onder het schuine dak. Hier is een soort super leuk slaapgebied ingericht met het ledikantje en een grote daybed. Dit gedeelte kan met gordijnen afgesloten worden. Kinderen vinden dit geweldig!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.