Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Frozen Fountain


Frozen Fountain

The Frozen Fountain is typisch een woonwinkel waar je lekker rond kan kijken voor mooie eigentijdse meubelen, woonaccessoires en inspiratie voor je interieur. Gelegen in twee grote grachtenpanden aan de Prinsengracht in Amsterdam kan je in The Frozen Fountain terecht voor zowel grote meubelmarken als de jonge ontwerpers in de interieurwereld. Dit is te danken aan de nauwe contacten met verschillende kunstacademies in binnen- en buitenland.

Frozen Fountain collectie

De afwisseling van de grote namen met de jonge talenten zorgen voor een dynamische collectie in Frozen Fountain. Zo vind je in The Frozen Fountain bijvoorbeeld de bekende sloophouten tafels van Piet Hein Eek, vervilte stoffen van Claudy Jongstra maar ook slacouvert van hoorn, witte keramieken ‘plastic’ bekertjes en vele andere designspullen die het goed als cadeau doen.

Frozen Fountain exposities

Naast de verkoop van de mooie meubels en woonacessoires, organiseert The Frozen Fountain ook exposities. Op die manier proberen ze de symiose tussne idee en eindproduct weer te geven.

Tegenwoordig is de nadruk meer te komen liggen op installaties en kunstopdrachten. Installaties zijn relatief snel te organiseren waardoor ze beter aansluiten op de actualiteit. Daarnaast biedt het geven van kunstopdrachten de mogelijkheid dieper op een bepaald onderwerp in te gaan.

Frozen Fountain

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.