Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken Modern interieur Vintage interieur

Elegant New Yorks appartement


New York appartement

Chique en elegant is dit New Yorks appartement. Met een mix van stijlen en kleuren, van pastel roze tot zwart-wit en rood. Van vintage, modern en brocante.

De woonkamer is neutraal gehouden met lichte meubels en lichte bekleding. De meubelmix is leuk. Kijk naar de totaal verschillende soorten bijzettafels. Een houten boomstam uitgezaagd in de vorm van een mechanisch wiel. En een modern, goud exemplaar met glasplaat. Een barok bank en een hippe lampenkap frame (zonder stof) aan het plafond.

New York appartement

De keuken wijkt af met veel zwart en wit. En is in verhouding tot de woonkamer vrij modern maar heeft een ook chique uitstraling. Deze uitstraling creëer je door de juiste aankleding en meubels te gebruiken. Zoek op Google afbeeldingen eens op Urban chique interieur voor voorbeelden. Op de vloer prachtig parket van licht hout. Om de keukentafel staan verschillende stoelen. Dit geeft een speels effect. Op de vaatwasserdeur zit schoolbordverf, leuk om boodschappen op te schrijven of toepasselijke teksten en tekeningen.

New York appartement

De wand in de studeerkamer hangt vol met vrolijk gekleurde prints en foto’s. Er is in deze kamer veel gebruik gemaakt van vintage meubels en verlichting. Het bureau is gemaakt van oude legerkisten.

New York appartement

De eetkamer met uitzicht op de slaapkamer (kamer en suite). Ook hier weer veel roze en creme wit. Boven de eettafel geen kroonluchter maar een eenvoudige metalen lamp met gaatjes. Als je het licht aan doet komen de lichtstralen hier doorheen. Dit geeft een prachtig speels effect!

New York appartement

Omdat de slaapkamer grenst aan de woonkamer en eetkamer is de stijl en het kleur gebruik hier hetzelfde gebleven om eenheid te creëren.

New York appartement

bron: House to Home

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.