Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Kinderkamer ideeën van Finn
Kinderkamer inspiratie

Kinderkamer ideeën van Finn


Deze mooie kinderkamer inrichting is van Finn! Tori, de moeder van Finn, heeft voor de kinderkamer hulp gehad van Sissy + Marley. Tori heeft zelf wel een heel goed gevoel voor wat ze mooi vindt, maar eigenlijk vindt ze heel veel mooi. Ze vindt het moeilijk om alles wat ze mooi vindt te combineren en te gebruiken voor de inrichting van de kinderkamer voor haar zoontje. Bovendien heeft ze geen idee waar ze leuke kinderkamer meubels kan vinden die uniek zijn. Daarom besloot Tori gebruik te maken van de E-design service van Sissy + Marley. Dit houdt in dat Tori online advies krijgt van de stylisten. Met het juiste advies en leuke adressen voor de meubels kon ze de ideale kinderkamer voor Finn inrichten. Hieronder zie je het resultaat.

Kinderkamer ideeën van Finn

Serene kinderkamer

De stylisten van Sissy + Marley vonden het een leuke uitdaging om Tori te helpen om de kinderkamer van Finn in te richten. Hoewel ze slechts online advies en ideeën konden geven, konden ze al helemaal inbeelden hoe de kinderkamer eruit kwam te zien. De inrichting is te omschrijven sereen, kalm grijs, wit en met hier en daar gebruik van hout. Zo leuk! Tori is er helemaal blij mee. De kinderkamer van Finn is zelfs haar favoriete kamer in huis geworden. Een vriendin van Tori zei ooit eens dat een echt mooi ontwerp een fantastische kalmerend effect heeft. En dat is wat ze echt voelt in de kinderkamer van Finn.

Favoriete kinderkamer meubels

Tori vindt het moeilijk om één favoriete meubel of accessoire in de kinderkamer te kiezen. Ze vindt alles mooi en alles ook zo mooi bij elkaar passen. Haar favoriete functionele stuk is de rocking chair en de poef. Zo comfortabel! De grote olifant aan de muur die de kunst in de kinderkamer vormt maakt Tori elke keer aan het lachen.

Kinderkamer ideeën van Finn

Kinderkamer ideeën van Finn

Kinderkamer ideeën van Finn

Kinderkamer ideeën van Finn

Kinderkamer ideeën van Finn

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.