Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Efficiënte simpele inloopkast
Inloopkast inspiratie Klassiek interieur

Efficiënte simpele inloopkast


Deze inloopkast heb ik gevonden op een Zweedse makelaarssite bij een appartement die daar te koop stond. Hoewel de inrichting van het appartement erg klassiek en gedetailleerd is, is de inloopkast erg simpel en strak, maar daarom wel erg efficiënt. De ruimte is natuurlijk ook niet erg ingewikkeld. De rechthoekige kamer maakt het immers erg makkelijk om de inloopkast in te richten.

Efficiënte simpele inloopkast

Inloopkast inrichten

Vooral stelletjes die samenwonen hebben ermee te maken. Een inloopkast die gedeeld moet worden tussen de man en de vrouw. Daar hebben ze hier ook mee te maken. En wat is dan makkelijker om de ene helft toe te wijden aan de vrouw en de andere helft aan de man…
Aan beide kanten is het onderste gedeelte van de inloopkast bedoeld om schoenen op te bergen, het grote middenstuk om kledingstukken op te hangen en het bovenste gedeelte voor de accessoires zoals tassen, hoeden en ook opbergdozen.

Een belangrijk element van deze inloopkast, die ook vaak wordt onderschat, is de verlichting. Hier is gekozen voor schijnwerpers die gehele inloopkast voorziet van voldoende licht.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.