Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Een auto in huis
Wooninspiratie

Een auto in huis!


Een fiets in huis hebben we inmiddels allemaal al weleens gezien. Hoewel het nog steeds een super tof idee is, om je fiets als wanddecoratie aan de muur op te hangen of gewoon op de vloer tegen de muur te plaatsen in de hal of woonkamer, is het meer super bijzonder. Weet je wat wel écht bijzonder is? Een auto in huis!

Een auto in huis

Dit is toch honderd keer beter dan TV kijken?

Autofanaat

Nee, ik heb het niet over een speelgoed auto van je kinderen of een miniatuur auto. Ik heb het over een levensechte auto. Waarom je dat zou moeten doen? Gewoon omdat het super leuk is, vooral als het een hele mooie auto is! Een dikke Ferrari of een mooie klassieker. En als je een échte autofanaat bent, dan is dat natuurlijk je natte droom die uitkomt.

Net als bij een fiets, kan je een auto als decoratie in huis gebruiken. Als je huis groot genoeg is, kan je het gewoon op de vloer plaatsen, maar een auto aan de muur is ook een erg leuk idee.

Garage in huis

In sommige woningen is het zelfs mogelijk om de woonkamer als garage te gebruiken. Je hebt dan wel een grote voordeur of achterdeur nodig, waar de auto doorheen kan. Nu kan ik het me ook voorstellen dat een grote auto midden in de woonkamer niet heel praktisch is. Een garage aan de woonkamer met grote glazen wanden zou dé oplossing kunnen zijn. Op die manier kan je vanuit de woonkamer genieten van je auto’s, zonder dat ze daadwerkelijk in de woonkamer staan.

Een auto in huis

Een auto in huis

Dit is de keuken van Sanne Oomen. De architecte van Oomen ontwerpt heeft een klassieke Jaguar aan de muur gemonteerd, die ze gebruikt als pronkkast!

Een auto in huis

Een auto in huis

Een kleine vintage Fiat 500 in een strak verbouwde voormalige garage.

Een auto in huis

Een auto in huis

Een auto in huis

Een auto in huis

Als je zo’n dure auto hebt, wil je het natuurlijk wel continue in de gaten houden!

Een auto in huis

Een auto in huis

Een auto in huis

Een auto in huis

Een mooi voorbeeld van een super luxe villa, waar je vanuit de woonkamer in de garage kunt kijken.

Een auto in huis

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.