Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Droom appartement Kopenhagen
Binnenkijken Industrieel interieur Scandinavisch interieur Vintage interieur

Droom appartement uit Kopenhagen


Een tijdje geleden hoorde ik iemand zeggen ‘Een droomhuis hoeft niet heel groot te zijn’. Ik stond er heel even bij stil om daarover na te denken. En eigenlijk was ik daar wel mee eens. Een droomhuis hoeft helemaal niet zo super groot te zijn. Natuurlijk heb je altijd wel een overtreffende stap en kan je het zo gek maken als je wilt. Maar het belangrijkste is dat je gewoon erg blij bent met je eigen huis.

Vandaag wil ik jullie een appartement laten zien uit Kopenhagen, wat in een bepaalde fase van mijn leven wel een droom appartement zou kunnen zijn. 🙂

Droom appartement in Kopenhagen

Droom appartement Kopenhagen

Droom appartement Kopenhagen

Het Scandinavische appartement heeft een woonoppervlak van 102m2 en is ingedeeld met een woonkamer, badkamer, werkkamer, en een geweldige keuken. Opvallend is dat alle kamers erg ruim zijn.

Interieurstyling
Het is geen ‘standaard appartement’. Naast grote raampartijen is het ook voorzien van mooie details zoals de authentieke deurposten en ornamenten aan het plafond. In de woonkamer zijn de muren zelfs bekleed met prachtige witte karakteristieke lambrisering. Dit is gecombineerd met een wit geschilderde houten vloer en witte muren. En ook de inrichting en styling is super stijlvol. De staande industriële witte lamp in de hoek, de Scandinavische vintage bank, de grote lijsten aan de muur, noem maar op.

Scandinavisch appartement

fotolijsten muur

144

135

125

werkkamer appartement

105

Droomkeuken
Door het gehele appartement ligt een mooie houten vloer zoals in de woonkamer. Bijna overal wit, behalve in de keuken. Daar is de houten vloer namelijk turquoise blauw geschilderd. Een gewaagde zeldzame kleur, maar eentje die hier bijzonder goed uitpakt. Vooral in combinatie met de lichte betonstuc muren, wit geschilderde bakstenen muur, strakke witte keuken met eiland en de vintage houten eettafel. Een droomkeuken!

keukeneiland

066

droomkeuken

Blauwe vloer keuken

Bron: Lokalbolig.dk

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Muurdecoratie
    25 oktober 2015 at 15:35

    Mooi ! Mooi licht en mooie combinaties van verschillende stijlen.

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.