Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Deense vintage dressoir
Meubels Vintage interieur

Deense vintage dressoir


Ik heb een fascinatie voor vintage dressoirs. Met Deense vintage dressoirs om precies te zijn. Wij hebben er zelf helaas geen, maar dit heeft meer te maken met ruimtegebrek. Het zou super leuk staan in de hal, woonkamer, slaapkamer of kantoor. En ook voor de kinderkamer zou het een geweldig meubelstuk zijn. Deense vintage dressoirs zijn echte mid-century schatten uit de jaren ’50 en ’60. Ze zijn veelal gemaakt van teakhout en kenmerken zich met ronde puntige poten. Hierdoor hebben ze ook een beetje een retro look. Er zijn natuurlijk heel veel verschillende varianten verkrijgbaar, maar de meeste Deense vintage dressoirs heeft zowel opbergruimte met schuifdeuren, die gecombineerd zijn met ladekasten.

Deense vintage dressoir

Vintage dressoir kopen

Echte Deense vintage dressoirs zijn bijna nergens nieuw te koop in de winkel, zoals met alle echte vintage meubels en accessoires. Als je dus een mooi origineel exemplaar wilt bemachtigen, dan kan je het beste terecht bij vintage en retro designwinkels. Vlooienmarkten en tweedehandse winkels hebben soms ook hele mooie Deense vintage dressoirs. Daarnaast kan je natuurlijk ook altijd op Marktplaats kijken.

Hieronder zie je een aantal mooie voorbeelden van Deense vintage dressoirs, die op verschillende manieren in verschillende interieurs gebruikt zijn. Van de woonkamer tot de kinderkamer tot de slaapkamer…

Deense vintage dressoir

Deense vintage dressoir

Deense vintage dressoir

Deense vintage dressoir

Deense vintage dressoir

Deense vintage dressoir

Deense vintage dressoir

Deense vintage dressoir

Ik heb ook een aantal mooie nieuwe en tweedehandse Deense vintage dressoirs gevonden, die nog beschikbaar zijn:

Vintage Johannes Andersen teak dressoir

Deze Deense vintage dressoir, die ontworpen is door Johannes Andersen, is voor €1695,- te koop bij Vintagevibes.nl.

Dit is Oskar, een super mooie nieuwe vintage dressoires, die in verschillende varianten verkrijgbaar is bij Furnified.com.

Teak vintage Dressoir - retro commode - interieurwinkels Antwerpen - side board 140cm - Josephine - Furnified - SF1

Ook deze Teakhouten vintage dressoir, bestaande uit ladekaten en schuifdeuren, is verkrijgbaar bij Furnified.com voor €549,99.

Deze teakhouten vintage dressoir is ontworpen door Nederlandse ontwerper Fristho Franeker. Voor €1500,- is het verkrijgbaar bij Vanons.eu.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.