Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

De vintage bohemian woonkamer van interieurontwerpster Natalie Myer
Woonkamer inspiratie

De vintage bohemian woonkamer van interieurontwerpster Natalie Myer


Het leukste is om binnen te mogen kijken bij een interieur professional. Vandaag gaan we dat doen in de woonkamer van interieurontwerpster Natalie Myer. Natalie woont samen met haar man en twee kinderen in een super mooi mooi herenhuis gelegen in LA’s Culver City. En onlangs heeft ze haar woonkamer een upgrade geven, omdat ze een duidelijk doel voor ogen had. Ze wilde namelijk een ontwerp creëren, dat haar vintage bohemian stijl laat zien, gecombineerd met meubels en accessoires die bestand zijn tegen het dagelijkse gezinsleven. Kijk snel verder en raak geïnspireerd!

De vintage bohemian woonkamer van interieurontwerpster Natalie Myer

De basis van de woonkamer was al helemaal goed. De mooie parketvloer, de wit geschilderde houten panelen aan de wanden. Daar hoefde dus niks aan gedaan te worden.

Natuurlijke materialen

De inspiratie achter de upgrade van de woonkamer, was om meer van het buitenleven naar binnen te halen. Dit heeft ze gedaan met het gebruik van veel mooie natuurlijke texturen zoals jute en hout, die bijvoorbeeld terugkomen in de salontafel, het grote vintage vloerkleed en de verschillende gevlochten opbergmanden. Deze zijn op een hele mooie manier gecombineerd met haar oude vintage cognac leren bank. Hier en daar heeft ze ook hele mooie groene planten geplaatst.

De vintage bohemian woonkamer van interieurontwerpster Natalie Myer

De vintage bohemian woonkamer van interieurontwerpster Natalie Myer

Vintage cognac leren bank

Natalie is bijzonder blij met haar vintage cognac leren bank. Deze had ze gekocht toen ze haar tweede kind kreeg. Ze realiseerde dat ze een bank nodig had, die kindvriendelijk was. Een kindvriendelijke bank betekent vooral dat je het makkelijk kunt reinigen, maar ook dat het niet erg is als het een beetje beschadigd raakt. Een cognac bruine vintage leren bank is dus de perfecte kindvriendelijke bank. Daarnaast geeft het haar woonkamer zowel een luxe als een comfortabele uitstraling. Ze is er zo blij mee, dat ze zelfs niet meer kan voorstellen om ooit een andere bank te nemen.

Wat wel nieuw is, zijn de verschillende kussens die op de bank zijn geplaatst. Kussens zijn altijd een goed idee. Niet alleen omdat het er mooi en gezellig uitziet, het heeft echt een verrijkende werking voor de zithoek. Het is bovendien een laagdrempelige manier om een andere sfeer te creëren in een ruimte.

Bekijk ook:
Bohemian stijl
8x Tips voor het inrichten van een knusse zithoek in de woonkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.