Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Gouden Janika wandlamp
Kinderkamer inspiratie Lampen

De gouden Janika wandlamp van pib


Nadat Levyn naar zijn nieuwe kamer is verhuisd, was het ook tijd om wat veranderingen door te voeren in zijn oude kamer, zodat die meer geschikt is voor zijn kleine broertje. Een aantal meubels zijn natuurlijk met Levyn meeverhuisd, zoals zijn bedje en kledingkast. Seph heeft een veel kleinere kamer, dus er passen niet heel veel grote meubels in. Maar gelukkig hij heeft niet veel meer nodig dan een ledikant en een commode. Voor hem hebben we de Sleepi ledikant van Stokke, en de commode was nog van Levyn. Die hadden we toendertijd op maat laten maken met underlayment planken. Voor de kamer van Seph was het dus een kwestie van het inrichten en stylen met leuke accessoires. We hadden zelf al een aantal leuke spullen, zoals de houten huisjes kapstok van Tas-ka en een mooie wollen vloerkleed. Wat wel nog ontbrak, was een mooie wandlamp.

Gouden Janika wandlamp

Per toeval kwamen we in contact met pib, een super leuke webshop waar je terecht kunt voor vintage & Scandinavisch design. Je vindt er een groot assortiment meubels en accessoires, en ze hebben ook een mooi aanbod van leuke wandlampen.

Gouden Janika wandlamp

Gouden Janika wandlamp

In samenwerking met pib, mochten we een mooie wandlamp uitzoeken voor de kamer van Seph. We twijfelden tussen twee wandlampen, de stoere Jielde wandlamp en de stijlvolle gouden Janika wandlamp. Uiteindelijk hebben we gekozen voor de Janika wandlamp, omdat deze meer bij de sfeer en de stijl van de kinderkamer past. We hebben het in de hoek van de kamer, boven de ledikant gemonteerd. Door de draaibare huls, kan je de lamp eenvoudig heen en weer swingen. En het idee dat de Janika wandlamp aangesloten kan worden in het stopcontact, sprak ons beter aan.

Giveaway

Wij zijn erg blij met de Janika wandlamp, en het goede nieuws is, is dat we van pib er ook één weg mogen geven. Wil je ook kans maken op deze lamp? Volg dan onderstaande stappen:
1. Volg ons op https://www.instagram.com/inrichtinghuiscom/
2. Volg https://www.instagram.com/pib.nl/
3. Repost de foto op Instagram

That’s it!

Je hebt tot en met komende zondag de tijd om mee te doen met deze givewaay. Maandag om 21:00 gaan we bekend maken wie de lamp heeft gewonnen. Succes!

Gouden Janika wandlamp

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.