Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Fijne woonkeuken van Marianne
Keuken inspiratie Klassiek interieur Modern interieur

De fijne woonkeuken van Marianne


In deze blog laat ik je meekijken in de keuken van Marianne en Paul. Vooral omdat Paul een fervent amateur kok is, was de grote wens om een grote woonkeuken te hebben. Daarom hebben ze twee ruimtes samengevoegd door een tussenmuur te verwijderen. Hierdoor was het mogelijk om naast veel keukenkasten en moderne keukenapparatuur, ook een grote eettafel in de keuken te plaatsen.

Fijne woonkeuken van Marianne

Lage keukenkasten
De grijs blauwe keukenkasten zijn speciaal gemaakt door een ambachtsman, en zijn ingericht over de grootste muur. Ze hebben gekozen voor lage keukenkasten, zonder bovenkasten aan de wand. Op die manier heb je een veel rustigere uitstraling. Vooral in combinatie met de achterwand, die volledig betegeld is met minimalistische witte metrotegels.

lage keukenkasten

De keukenkasten zijn afgewerkt met een witte marmeren werkblad, diepe klassieke spoelbak en gouden deurknoppen. Het goud komt bovendien ook terug in de kraan en de gouden fittingen van de stijlvolle hanglampen.

Zwarte accenten
Paul wilde perse een groot fornuis hebben. Hij heeft daarom gekozen voor de schitterende versie van Falcon, waar de zwarte basis gecombineerd is met gouden details.

Houten eettafel en zwarte Eames stoelen

De zwarte SMEG koelkast wilde Marianne al heel lang hebben. En ze hebben ook gekozen voor Eames stoelen in de zwarte uitvoering en houten poten.

Bron: kk.no

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Familie woonkeuken van Morten en Charlotte | Inrichting-huis.com
    14 april 2016 at 11:01

    […] waar je naast het koken en het eten bereiden, heel veel tijd doorbrengt met het gezin. Deze woonkeuken bijvoorbeeld van Marianne of de deze grote woonkeuken van een verbouwde […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.