Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Dakterras met kunstgras
Dakterras inspiratie

Dakterras met kunstgras


Dit luxe dakterras is onderdeel van een woning gelegen in Tribeca in New York. Tribeca is een wijk in Lower Manhattan, die in de jaren zestig van de vorige eeuw een verwaarloosde wijk was. Maar nu is het juist een van de meest gewilde wijken van New York. Hierdoor zijn er ook luxe woningen zoals deze ontstaan.

Dakterras met kunstgras

Jacuzzi op dakterras

Het overdekt stukje van het dakterras is voorzien van mooie houten vlonders. En het grootste gedeelte, het gedeelte wat uitsteekt, is volledig bedekt met kunstgras. In dit gedeelte staat een lougebank, zitkussens, maar de eyecatcher van het dakterras wordt natuurlijk gevormd door de jacuzzi. Een heerlijke jacuzzi die in de vloer is verwerkt.

Wat ook erg mooi is, is dat de reling van het dakterras helemaal van glas is, waardoor je optimaal kan genieten van het uitzicht met de stads skyline.

Dakterras met kunstgras

Een volledige kunstgras tuin creëren? Dat kan natuurlijk ook! Sterker nog, kunstgras in de tuin biedt ten op zichte van echt natuurlijk gras een aantal belangrijke voordelen. Lees meer informatie en een uitgebreid assortiment bij Kunstgras-grastapijt.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Ilovemyinterior
    28 september 2014 at 18:09

    Super lekker dat gras aan je voeten als je op je dakterras zit 🙂 X

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.