Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Dakterras aan de keuken
Dakterras inspiratie Modern interieur

Dakterras aan de keuken


Bij Heeren makelaars kwam ik een woning tegen met een heerlijk dakterras. Het gaat om een mooi appartement gelegen aan de bekende Beethovenstraat in Amsterdam. In totaal heeft het een woonoppervlak van ongeveer 92m2. Het appartement is gelegen op de vijfde verdieping. Dat betekent dus dat je aardig wat trappen moet lopen voordat je boven bent, maar het voordeel hiervan ten op zichte van de woningen daaronder, is dat je een eigen dakterras hebt. Je moet er wel wat voor over hebben natuurlijk.

Dakterras aan de keuken

Dakterras inrichting

Het appartement heeft een heerlijke moderne open keuken. Vanuit de keuken heb je via een glazen schuifpui direct toegang tot het dakterras. Je hoeft dus niet zoals bij veel woningen, eerst een trap op. Het dakterras zelf is ongeveer 8m2 groot. Groot genoeg om het in te richten met twee lange steigerhouten banken. Als ondergrond is er gekozen voor houten vlonders.

Wat dit dakterras erg prettig maakt, is dat je geen inkijk hebt van de buren. Dit komt doordat het omringd is met muren. Hierdoor heb je niet alleen heel veel privacy, maar het maakt het dakterras ook knusser en gezelliger.

Dakterras aan de keuken

Dakterras aan de keuken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.