Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Budget inloopkast
Inloopkast inspiratie Scandinavisch interieur

Budget inloopkast


De combinatie van prijs en budget zorgt er vaak voor dat mensen afschrikken om bepaalde oplossingen en elementen te nemen in huis. Dat hadden wij bijvoorbeeld een beetje met een stalen deur. In dat geval klopt het ook wel, want een stalen deur is nou eenmaal duur. Maar er zijn ook gevallen waar dat niet helemaal terecht is. En dat is zonde natuurlijk. Een inloopkast is daar een heel mooi voorbeeld van. Er is vaak het misverstand dat een inloopkast altijd erg duur is. Ja, je kunt het natuurlijk zo duur maken als je zelf wil, maar dat hoeft niet. Ook met een laag budget kan je een mooie inloopkast inrichten.

Budget inloopkast

Budget inloopkast

Bij een inloopkast is de ruimte vaak een probleem en niet het budget of de prijs. Je moet de ruimte hebben om een inloopkast in te kunnen richten. Vandaag willen we een mooi voorbeeld laten zien van een hele mooie budget inloopkast.

Ruime inloopkast

We gaan binnenkijken in de inloopkast van een leuk ingericht Scandinavisch appartement. Vanuit de hal heb je toegang tot onder andere de slaapkamer en de woonkamer. En naast de slaapkamer hadden de bewoners een extra kamer over, en besloten daar een inloopkast van te maken. De kamer zou een kleine slaapkamer kunnen zijn, maar voor een inloopkast is het een redelijk ruime kamer. Door het grote raam is het er bovendien heerlijk licht.

Budget inloopkast

Kledingroedes

In plaats van dure op maat gemaakte kasten zoals deze, deze of deze, is er gekozen voor een budget oplossing. Eén wand is ingericht met twee kledingroedes boven elkaar over de gehele breedte. Deze kledingroedes bieden enorm veel opslag voor het ophangen van alle kledingstukken. Jurken, truien, overhemden, broeken, noem maar op. En om het een beetje netjes te houden, hebben ze zelfs alle kledingstukken op kleur gesorteerd.

Op de vloer onder de kledingroes is bovendien plek gepersevereerd voor schoenen en laarzen.

IKEA Besta kasten

Aan de andere wand vind je de Besta kasten van IKEA. Deze simpele maar super praktische kasten zijn aan de wand gemonteerd, en bieden zowel in als op de kast plaats voor het opbergen van kleinere accessoires. Boven de kasten zijn ook nog een aantal praktische haakjes gemonteerd, zodat er ook nog spullen opgehangen kunnen worden.

Wat heb je dus nodig voor een budget inloopkast:
– Kledingroedes
IKEA Besta kasten
– Eventueel een houten bankje

That’s it!

Budget inloopkast

Budget inloopkast

Bron: Alvhemmakleri.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.