Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Brenda Scholtes en haar interieur inrichting
Binnenkijken Scandinavisch interieur

Brenda Scholtes en haar interieur inrichting


Wie is Brenda Scholtes?

Een westlandse jonge vrouw ( ik zou liever meid zeggen, zo voel ik me eerder 😉 ) van 28, getrouwd met manlief Dave, en de moeder van zoontje Javi. Daarnaast ben ik freelance fotografe, mijn uit de hand gelopen hobby, van mijn eigen bedrijfje Brensel Fotografie. Ik doe vanalles betreft shoots, Newborn, Famlilie, Loveshoots, Bruidsfotografie zit er ook een beetje bij, eigenlijk doe ik alles wel betreft portretfotografie, maar ik probeer dus ook van de grond te komen met bedrijfs en/of interieur fotografie.

Brenda Scholtes en haar interieur inrichting

Brenda Scholtes en haar interieur inrichting

Fotografie: Brensel Fotografie

Wat doe je in het dagelijks leven?
Moederen is momenteel echt hetgeen ik veel doe. Daarnaast natuurlijk fotograferen als ik een shoot op de planning heb staan, en het uitzoeken/bewerken daarvan. En ik vind het ook heerlijk om het huis gezellig te maken, of helemaal om te gooien.
Verder echt een housewife – even geen baantje ernaast. Maar huisvrouw zijn is ook een hele dagtaak met een kleine man die veel aandacht vereist.

En je vrije dag?
Vrije dagen, die moet ik goed benutten! Vrij zijn is nu anders dan voorheen. Het liefst ga ik op een vrije dag lekker shoppen. Heerlijk door een leuke stad slenteren, bij lekker weer terrasjes pakken, ergens lekker lunchen! Maar ik vind het ook heerlijk om lekker te woonshoppen, denk aan Loods5 wat een heerlijke winkel is dat, lekker de hele dag kwijlend rondlopen en inspiratie opdoen.

Wat betekent interieur inrichting voor jou?

Heel veel! Ik vind het heerlijk om een fijn interieur te hebben waarin je je thuis voelt. En dat eigen is, natuurlijk zie je veel ideeën bij anderen, maar dat verwerk je dan weer naar eigen beeld. Ik kan soms heel lang nadenken over een bepaald hoekje waar ik het niet mee eens ben en toch net even anders moet. Voor sommige is het misschien in hun ogen een klein museum, winkeltje heb ik ook weleens voorbij horen komen. Praktisch is het misschien niet altijd, zeker met een kleine, maar dan hobbel ik er gewoon even achteraan, houdt je in beweging en is goed voor de conditie.

Hoe zou jij jouw interieur inrichting omschrijven?

Gezellig, stoer en fijn. Een fijne plek om te zijn, waar veel gebeurt en wat gezellig oogt. Heel kaal en leeg kan ik ook wel weer mooi vinden, maar accessoires maken toch wel echt wie je bent en maken je huis en de gezelligheid. Liefst ook met veel stoere spullen, of spullen net even anders gebruiken dan waar ze officieel voor dienen.

Als je een ding mee kan nemen naar je volgend huis, wat neem je mee?

Mijn man en kind haha! Maar ik denk dat dat interieur gericht is, dus laat ik daar maar op antwoorden. Dan neem ik dus echt wel de designstoelen mee – en mn oma’s radio/lp kastje. Mag ik dat allemaal meenemen? Dat zijn wel echt de objecten die het echt goed doen in huis, de blikvangers!

Waar haal jij inspiratie voor jouw interieur?

Zowel bij woonwinkels, als online. Online kan je zoveel moois vinden! Ook instagram is een waar walhalla! Daar kan en mag je zomaar bij iedereen binnenkijken, en zie je zoveel ideeën. Ik kan hele avonden op instagram spenderen, gewoonweg omdat ik het heerlijk vind om te zien wat er allemaal voorbij komt, en ook waar het vandaan komt. Stelletje copycats dat we eigenlijk zijn, haha.

Wat is je favoriete woonwinkel?

Loods5, toch echt wel favoriet. Als ik er kom gaat er altijd wat mee naar huis, of we daar plannen voor hadden of niet. Soms ga je wel voor een bepaald ‘ding’, maar soms ga je ook gewoon voor de leuk, ja dan kan ik bepaalde dingen echt niet daar laten, dan moet het mee naar huis. & Ikea is gewoon de handige woonwinkel, scandinavisch interieur is gewoon super mooi en inspirerend! Don’t care of de hele wereld hetzelfde kastje in huis heeft staan.

Jouw tip voor de lezer?
Hallo lezer! 🙂 Mijn tip, Koop niet een woonwinkel leeg voor jou complete woonkamer. Combineren! zo word het origineel! Of maak het zelf als je daar handig genoeg voor bent. Denk niet, het past niet bij elkaar als ik geen complete woonkamer aanschaf, behoud simpelweg je kleurenschema. Dan blijft het rustig. En gebruik sommige items eens anders dan waar ze voor bedoeld zijn.

Brenda Scholtes en haar interieur inrichting

Brenda Scholtes en haar interieur inrichting

Brenda Scholtes en haar interieur inrichting

Brenda Scholtes en haar interieur inrichting

Brenda Scholtes en haar interieur inrichting

Brenda Scholtes en haar interieur inrichting

Brenda Scholtes en haar interieur inrichting

Brenda Scholtes en haar interieur inrichting

Brenda Scholtes en haar interieur inrichting

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.