Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Kantoorinrichting

BrandBase & de nieuwe kantoorinrichting


BrandBase is een reclamebureau in Amsterdam, dat gespecialiseerd is in wat zij reclame nieuwe stijl noemen.

Ze volgen niet de platgetreden paden van de ouderwetse reclame (een tv-reclame en een paar gedrukte advertenties, nee zeg!), maar zij zetten de consumenten aan om voor merken te kiezen. Dit doen ze al met succes sinds 1996.

The Pallet Project

BrandBase zat in een stolpboerderij in Amsterdam Noord. Op een gegeven moment werd dat te klein, dus verhuisde het bureau naar de Amsterdamse Brouwersgracht. Samen met MOST architecten uit Amsterdam hebben ze het interieur van het nieuwe kantoor volledig ingericht met wegwerphout. 270 pallets, om precies te zijn.

De trap, tafels en zelfs de banken zijn gemaakt van houten pallets. Met wat toevoegingen zoals een glasplaat voor de bureau’s en bekleding voor de banken word er ook nog gedacht aan comfort.

De palletstructuur is zo ontworpen dat naast de werkplekken, de rest ook uitnodigt om op de pallets te gaan staan, zitten of liggen. Hierdoor is voor het reclamebureau een vrij kantoorconcept gecreëerd met een extra, informele dimensie, aldus de architect, Paul Geurts van MOST Architecture.

The Pallet Project

The Pallet Project

The Pallet Project

The Pallet Project

The Pallet Project

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.