Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken Vintage interieur

Bohemian chic!


bohemian chic

bohemian chic

Deze prachtige foto’s komen van de blog Honeypie LIVING etc. Werkelijk alle foto’s op deze blog zijn mooi. De stijl is Bohemian chic. In deze stijl wordt er gebruikt van: Vintage, aardetinten, nudetinten, wit, heldere kleuraccenten, stoffen, nonchalant,  leer,  bloemen,  prints, patronen. Deze kenmerken vind je in de foto’s hierboven dan ook terug. Wat mij persoonlijk het meeste aan spreekt zijn de “strakke” zwart wit foto’s die afsteken tegen de warme en frivole inrichting.

bohemian chic

bohemian chic

bohemian chic

bohemian chic

Wil jij ook graag een Bohemian Chic inrichting (ook wel BoHo chic genoemd), ga dan eens naar rommel- en brocante markten. Stap eens een Kringloopwinkel binnen. Speur Marktplaats af onder het kopje huis en inrichting (zoekterm Vintage). Verder schilder je je huis in wit en aardetinten. Een mooie chique houten vloer en warme kleden maken het af.  Evenals toepasselijke accessoires. De prachtige Marokkaanse kleden, dienbladen en kussen zijn o.a. verkrijgbaar bij El Ramla Hamra. Voor nog meer accessoires ala BoHo chic ga je naar de webshop Tierlantijn.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Dromenvangers | Inrichting-huis.com
    27 november 2019 at 07:00

    […] om ze als decoratie in het interieur van je huis op te hangen. Vooral als je fan bent van die fijne bohemian Ibiza hippie vibe. Traditioneel gezien, zou je ze natuurlijk boven het bed in de slaapkamer, […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.