Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken

BlOOM lamp


Het Nederlandse bedrijf BLOOM Holland BV bestaat uit een klein team van ontwerpers, wiens doel is om alledaagse voorwerpen in een nieuw perspectief te zetten. BLOOM! pot, in 2001 ontworpen door Rob Slewe en in productie gebracht in 2003, is een goed voorbeeld van dit doel. Sinds 2003 is de collectie van BLOOM aanzienlijk uitgebreid. De in + outdoor collectie werd verhoogd met nieuwe modellen zoals BLOOM pil, BLOOM lamp en een speciale editie van de oorspronkelijke BLOOM! pot: BLOOM! X-mas pot. In 2008 is de BLOOM Draagbare lamp geïntroduceerd.

BLOOM lamp met snoer

Deze oversized lamp kan in de lente, zomer, herfst, winter in de tuin of binnenshuis gebruikt worden. De Lamp heeft namelijk standaard 4 meter waterdichte kabel en boven op de lamp zit een geïntegreerd handgreep waardoor verplaatsen zeer eenvoudig is. Door zijn brede voet waait hij ook niet tijdens wat hardere wind om, dus ook zeer geschikt voor strandtenten en de horeca.

BLOOM lamp

BLOOM lamp zonder snoer

De draagbare lamp is een 56 cm hoge lamp en is voorzien van een handvat waardoor de lamp zeer gemakkelijk te verplaatsen is. Deze lamp is inclusief de Phillips spaarlamp en 4 meter buitenkabel.
Leverbaar in de volgende kleuren: wit, grijs, roze, rood, oranje, lime, paars.

BLOOM lamp

BLOOM pot

De BLOOM pot met verlichting is geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. Bijzonder is natuurlijk dat deze pot ook nog eens een functie van een lamp heeft! Daar zorgen twee spaarlampen voor, die binnen in de pot zijn verwerkt. Om rotting van de wortels te voorkomen is, met uitzondering van de pot met maat 40 cm hoogte, in het midden een afvoergat aanwezig, waarmee overtollig water afgevoerd wordt. Dit gat is volledig gescheiden van het elektriciteitscircuit van de verlichting.

BLOOM lamp

BLOOM stool lamp

Dit handzame verlichte krukje is letterlijk overal te gebruiken doordat geen snoer of stekker nodig is! Voorzien van een oplaadbare accu, maar met dezelfde lichtopbrengst als een gewone 60 watt lamp. De Stool is een mooie massieve maar niet zware verlichte kunststoffen kruk met een hoogte van 54 cm. De kruk wordt verlicht middels een spaarlamp en geeft opgeladen minimaal 6 uur licht. Doordat de BLOOM! Stool oplaadbaar is middels de ingebouwde accu kunt u de Stool overal gebruiken, feestje, slaapkamer, balkon, hij kan overal mee naar toe!

BLOOM lamp

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.