Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Anonieme dakterras
Dakterras inspiratie Scandinavisch interieur

Anonieme dakterras


Deze dakterras kwam ik op Pinterest tegen, maar ik kon er verder niks over vinden. Dus geen idee waar het is, wat voor woning het is en wie er woont. Het enige wat ik weet is dat ik het dakterras super leuk vind. En de leuke ideeën die gebruikt zijn om het in te richten moet natuurlijk met jullie gedeeld worden. Vanuit het dakterras heb je een prachtig uitzicht over de stad en aan de stijl van de huizen te zien, lijkt het erop dat we in Scandinavië zijn. Misschien Stockholm, Malmö of het mooie Göteborg. Wat denk jij?

Anonieme dakterras

Exotische dakterras ideeën

Het anonieme gevoel is eigenlijk wel leuk. Het dakterras is ook vrij groot. 15 of 20m2? Of misschien wel 25m2? Er is gekozen om het volledig te voorzien van een mooie houten vlonder vloer, die ze helemaal donkerbruin hebben geschilderd. Dat geldt ook voor de half hoge houten omheining.

Aan het uitzicht leek het erop dat het gaat om een Scandinavische stad, maar het dakterras zelf kan je het beste omschrijven als exotisch. Er heerst een heerlijke relaxte en laidback sfeer. Alsof je op vakantie bent. Hiervoor hebben ze een aantal super leuke ideeën gebruikt. Ze hebben bijvoorbeeld een gezellige zithoek gecreëerd, afgebakend door een hemelbed achtige constructie met zonnedoek. Daaronder is een combinatie aanwezig van zowel grote ligkussens met kleine sierkussens. Allemaal in een licht beige tint die prachtig gaan met de donkerbruine basis van het dakterras.

Anonieme dakterras

Opvallend zijn ook de Marokkaanse accessoires, zoals de schattige tafeltjes, zilveren lampionnen en plantenpotten. Want een beetje groen mag natuurlijk niet ontbreken op je dakterras. Het kamerscherm, ook in donkerbruin, maar het helemaal af.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    10 Easy Budget-Friendly Ideas To Make A Dream Patio
    25 maart 2015 at 04:13

    […] Image: inrichting-huis […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.