Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Witte Zweedse woonkamer
Vintage interieur Woonkamer inspiratie

Witte Zweedse woonkamer


Vandaag komen de woonkamer ideeën weer van de Zweedse makelaar Stadshem. Een witte appartement die in de basis niet anders is dan andere Zweedse woningen. Zoals veel Zweedse woonkamers, heeft ook deze een hoog plafond met sierlijke ornamenten, een mooie witte houten vloer en prachtige houten deuren en deurkozijnen. En ook hier kan je via de woonkamer zowel de slaapkamer als de hal bereiken. Het is de de invulling van de interieur inrichting die dit appartement uniek maakt ten op zichte van de rest. Wat vind jij van de woonkamer?

Witte Zweedse woonkamer

Vintage woonkamer ideeën

In tegenstelling tot andere Zweedse woonkamers, is deze ingericht met een vintage stijl. En dat maakt deze woonkamer zo bijzonder, vooral omdat de witte basis bewaard is gebleven. Ben je dus op zoek naar leuke vintage ideeën, dan moet je nu dus goed kijken.

In de zithoek zie je naast een vintage bank ook twee typische fauteuils. Daartussenin staat een witte vintage salontafel. Door de donkergrijze en zwarte tinten is het contrast al snel heel duidelijk. Verderop zie je een prachtige houten vintage kast. Een soort van medicijnkast met allemaal kleine lades. Daarboven is bovendien ook nog plek voor nóg meer spullen. Helemaal aan de andere kant is een gezellige hoek gecreëerd met een openhaard en koeienhuid kleed.

Platenkast in woonkamer

Het meesterwerk in deze woonkamer is tóch wel de grote kast die bijna de hele wand bezet. De eigenaren had namelijk een enorme collectie platen. Hiervoor hebben ze een platenkast op maat laten maken. Wat ook leuk om te zien is dat de platen op twee manieren in de kast zijn opborgen. Sommige vakken zijn het stapels platen, terwijl in andere vakken de platen juist rechtop erin zijn gestoken. De platenspeler zelf is op de kast geplaatst.

Hoewel de platenkast op zich al een kunstwerk is in deze woonkamer, is er ook nog plek voor kunst aan de muur boven de kast.

Witte Zweedse woonkamer

Witte Zweedse woonkamer

Witte Zweedse woonkamer

Witte Zweedse woonkamer

Witte Zweedse woonkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.