Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Amerikaanse koelkast


Jij bent op deze pagina terecht gekomen hoogstwaarschijnlijk omdat je op zoek bent naar een Amerikaanse koelkast. Je bent niet de enige hoor, steeds en steeds meer mensen willen een Amerikaanse koelkast hebben voor thuis. Maar waarom eigenlijk? Waarom zijn Amerikaanse koelkasten zo populair geworden?

Amerikaanse koelkast

Amerikaanse koelkast belangrijkste voordeel

Gezinnen kampen vaak met het probleem dat ze ruimtetekort hebben. Ruimtetekort voor kleding, ruimtetekort voor schoenen, ruimtetekort voor rommel en dus ook ruimtetekort in de koelkast. Het grootste voordeel van een Amerikaanse koelkast, is dat het vooral erg groot is. Een Amerikaanse koelkast biedt de extra ruimte die nodig is voor het hedendaagse gezin. Dit is de belangrijkste reden waarom een Amerikaanse koelkast steeds populairder is geworden door de jaren heen.

Amerikaanse koelkast overige voordelen

De extra ruimte is het belangrijkste voordeel van een Amerikaanse koelkast, maar is zeker niet de enige reden voor de meeste mensen. Dit zijn de overige voordelen:

– Een Amerikaanse koelkast bevat vaak extra functies die normale koelkasten niet hebben. Denk bijvoorbeeld aan een ijsmaker. Altijd handig, vooral in de zomer.

– Amerikaanse koelkasten hebben speciale opbergvakken voor groenten en fruit.

– Een Amerikaanse koelkast is door de verstelbare planken veel flexibeler.

– Amerikaanse Koelkasten hebben een handige flessenhouder functie.

– Sommige Amerikaanse koelkasten beschikken zelfs over een LCD scherm.

Amerikaanse koelkast

Amerikaanse koelkast vriesvak

Een ander belangrijk voordeel van een Amerikaanse koelkast is dat het vriesvak gescheiden is van de koelkast. Een Amerikaanse koelkast heeft hierdoor twee keer de opslagruimte van een traditionele koelkast. Er zijn hier twee varianten voor. Vriesvak en koelkast boven elkaar of naast elkaar.

Amerikaanse koelkast materiaal

De meeste Amerikaanse koelkasten zijn gemaakt van RVS, oftewel roestvrijstaal. Een Amerikaanse koelkast is hierdoor ten eerste vrij van roest zoals de naam al aangeeft, maar het is ook robuuster en makkelijker schoon te maken. Bovendien geeft RVS een mooie moderne uitstraling.

Amerikaanse koelkast prijs

Er was een tijd dat Amerikaanse koelkasten alleen betaald konden worden door welvarende mensen. Amerikaanse koelkasten waren duur. Hoewel het nog steeds relatief duurder dan een traditionele koelast is, is een Amerikaanse koelkast veel betaalbaarder geworden. Let vooral op de leuke aanbiedingen die regelmatig voorbijkomen. Met de BTW Weg ermee actie van Mediamarkt bijvoorbeeld, kan je enorm veel geld besparen op een Amerikaanse koelkast.

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.