Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Zwevende kledingkast
Kasten Meubels

10x Zwevende kledingkast inspiratie


Kasten die op de vloer geplaatst worden kunnen heel mooi zijn, maar op de één of andere manier hebben zwevende kasten tóch iets extra’s. Het kunnen exact dezelfde kasten zijn, maar als je het zwevend aan de muur monteert, heeft het een extra wow-effect. Dat geldt voor zwevende nachtkastjes, dat geldt voor wandbureau’s, dat geldt voor TV meubels, en gek genoeg geldt dat ook voor kledingkasten. Zwevende kledingkasten kom je niet zo vaak tegen. Des te meer bijzonder het is als je een keer wel een zwevende kledingkast ziet. Niet overtuigd? Ik heb tien super mooie inspiratie voorbeelden gevonden!

Zwevende kledingkast

Montana is een veelzijdig meubelstysteem, die in totaal twaalf verschillende oplossingen biedt. Hieronder zie je hoe je het systeem heel mooi als zwevende kledingkast kunt gebruiken.

Door de kledingkast zwevend aan de muur op te hangen, creëer je een strakke en moderne uitstraling in de slaapkamer of kledingkast. Dit ziet er niet alleen bijzonder uit, het heeft bijvoorbeeld ook als voordeel dat je eventueel spullen onder de kast kunt plaatsen. Schoenen of opbergdozen. Maar persoonlijk vind ik het eigenlijk mooist als je er niets onder plaatst. Dan is het zwevende effect het mooist.

Zwevende kledingkast

Een strakke witte zwevende kledingkast met een blauwe overloop. Nice!

Zwevende kledingkast

Deze mooie zwevende kledingkast is ontworpen door Inform Desgin, voor de slaapkamer van een modern strandhuis. Ze hebben gekozen voor een mooie blauwe kledingkast, afgewerkt met stijlvolle leren deurgrepen.

Zwevende kledingkast

Zwevende kledingkast

Zwevende kledingkast

Zwevende kledingkast

Dit is het super mooie Gliss-up kledingkast systeem van Molteni & C, ontworpen door bekende ontwerpster Patricia Urquiola.

Zwevende kledingkast

Deze open kledingkast is ontworpen door Franse ontwerpstudio Element S. Weliswaar voor een kledingwinkel, maar zou het ook niet super tof zijn om deze zwevende kledingkast in de slaapkamer op te hangen?

Zwevende kledingkast

Dit is één van de slaapkamers van het Baja Hotel, een designhotel in Mexico. Voor de kamers hebben ze gekozen voor een zwevende open kledingkast. Nice!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.