Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Balkon inspiratie

Zweedse terras balkon


Bij de Zweedse makelaars Alvhem staat een typisch Zweedse woning te koop met een woonoppervlak van 90m2. Hoewel de interieur inrichting van het appartement ook erg stijlvol is, is het de buitenruimte die mijn aandacht heeft getrokken. Het is namelijk voorzien van een heerlijk balkon van maar liefst 20m2 groot. Zoiets noem je eigenlijk geen balkon meer, maar een groot terras!

Zweedse terras balkon

Het grote terras balkon is te bereiken via de smalle keuken. In de keuken merk je er nog niets van. Maar eenmaal buiten wordt je verrast door de enorme ruimte en hoe heerlijk zonnig het er is.

Gezellige woonkamer sfeer

De huidige eigenaresse maakt er dus goed gebruik van. Het balkon is een echte toegevoegde waarde voor haar. Ze heeft dan ook veel moeite en tijd gestoken om het er gezellig te maken. Het balkon is voorzien van een luxe houten vloer, houten eettafel, verschillende bankjes, leuke bloemen en planten. En om een woonkamer sfeer te creëren heeft ze ook verschillende vloerkleden op de vloer geplaatst.

Zweedse terras balkon

Zweedse terras balkon

Zweedse terras balkon

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Jessica
    31 juli 2014 at 13:37

    Prachtig ´balkon´, haha! Ook veel groen, ik hou er van. 🙂 Ik had zelf niet kunnen bedenken dat vloerkleden ook prachtig staan op een balkon/terras.

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.