Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Zweedse slaapkamer ideeën
Klassiek interieur Scandinavisch interieur Slaapkamer inspiratie

Zweedse slaapkamer ideeën


Bij de Zweedse makelaar Stadshem staat een typisch Zweeds appartement te koop, die super leuk en creatief is ingericht. Vandaag wil ik jullie de grote slaapkamer daarvan laten zien. De slaapkamer is direct gelegen aan de woonkamer. Prachtige klassieke houten openslaande deuren scheiden deze twee unieke ruimtes.

Zweedse slaapkamer ideeën

Authentieke details

Net als de rest van het appartement is de slaapkamer voorzien van mooie authentieke details zoals het hoge plafond, de sierlijke ornamenten aan de randen en de donker bruine houten planken vloer. Een perfecte basis voor een mooi ontwerp.

Nonchalante inrichting

De huidige eigenaar heeft de slaapkamer een beetje nonchalant ingericht. Niet te netjes, maar ook niet te rommelig. Je merkt dat er echt geleefd wordt hier.

In de hoek aan de schuinlopende muur is een kleine inloopkast gecreëerd met een kledingstang die aan het plafond is bevestigd. Daaronder is een lage plateau geplaatst voor schoenen en accessoires.

Aan de muur van de woonkamer kant, is een gedeelte gebruikt om open boekenplanken op te hangen, terwijl aan het grote gedeelte de grote houten knoppen van het Deense merk Muuto hangen. Daaronder fungeren de klassieke Eames stoel en schilderijen op de vloer als slaapkamer decoratie.

Zweedse slaapkamer ideeën

Zweedse slaapkamer ideeën

Zweedse slaapkamer ideeën

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

2 Comments

 • Reply
  Debby
  29 augustus 2014 at 14:41

  Prachtig ingericht, helemaal mijn stijl! Zelf heb ik nog een mooi kledingrek gekocht wat naast erg handig ook nog een een mooi design heeft.

 • Reply
  Muurteksten
  15 september 2014 at 18:12

  Gaaf, alleen vind ik het kledingrek niet mooi. zou zelf voor een kast kiezen. maar dat is een persoonlijke kwestie

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.