Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken Vintage interieur

Zweeds gemixt appartement


swedish app.1

Wat krijg je als je een oud Zweeds appartement wit verft en daarna inricht met vintage, design en Ikea. Een prachtige combi met een hele eigen draai. Als je dit huis ziet krijg je zin in het voorjaar, zin in de zon.

swedish app.2

Een witte bank, een mooi licht plaid, een paar gekleurde kussens. Kijk hoe mooi het blauw staat en hoe zomers.

swedish app3

Het perzische tapijt heeft een cognac kleur en is mooi groot. Dit toont heel ruimtelijk. Vaak tonen te kleine kleden iel en kunnen een inrichting te niet doen. Meerdere kleine kleden kun je ook bij elkaar leggen tot een groot formaat samen. De salontafel en bureaulamp op de achtergrond zijn van Ikea.

swedish app4

In de slaapkamer ligt op de grond een koeienhuid, mooi donker van kleur die afsteekt tegen de witte vloer. Het blauw van de kussens in de woonkamer komt terug in het beddengoed. Leuk als je woonkamer en slaapkamer aan elkaar grenzen om een geheel te creëren. De oude paneeldeuren zijn een eyecatcher!

swedish app5

De stoere staande lamp en het witte strakke bankje komen ook uit de Ikea collectie van dit jaar. De oude naaimachine staat er leuk op en is een mooi accessoire (Kringloop tip).

swedish app6 swedish app.7 swedish app8

Eenvoudig minimalistisch interieur

Ook in dit interieur kun je zien dat eenvoud een minimalistisch goed samen gaan zonder dat dit huis kil of kaal overkomt. Van dit huis krijg ik zin om mijn eigen huis weer aan te pakken en klaar te maken voor een nieuwe zomer!

swedish app9

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.