Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Zonovergoten dakterras in Amsterdam
Dakterras inspiratie

Zonovergoten dakterras in Amsterdam


Dit fantastische dakterras heb ik gevonden bij Peter Bruin Makelaardij. Zij hebben namelijk een gerenoveerd penthouse te koop met een woonoppervlak van 90m2 met dit dakterras als verrassingselement. De penthouse in Amsterdam is gelegen op de derde verdieping van een statig herenhuis en vanuit de woonkamer heb je direct toegang tot het dakterras. Eenmaal boven heb je een fantastisch uitzicht over het groene Valeriusplein.

Zonovergoten dakterras in Amsterdam

Dakterras inrichten met loungeset

Het dakterras heeft maar liefst een oppervlakte van 45m2. Dat is de helft van heel het penthouse! In de zomer is het hier heerlijk vertoeven. De eigenaren maken hier dan ook uitgebreid gebruik van. Het gehele dakterras is voorzien van een houten tegelvloer. Deze is makkelijk te leggen en het ziet er ook nog eens erg goed uit. Het dakterras is bovendien ook helemaal afgekaderd met houten hekken. Ze hebben dat hier onbewerkt gelaten, maar de hekken zouden ook nog mooi een kleurtje kunnen krijgen. In de hoek is een loungeset aanwezig bestaande uit een grote hoekbank, een fauteuil en en twee stoelen. Allen voorzien van grote witte zachte kussens om het zitten comfortabel te maken. Naast de loungeset zijn er ook nog ligstoelen geplaatst op het dakterras. Als de zon schijnt, kan je er dus ook heerlijk zonnebaden.

Dakterras met groen

Omdat voor de gehele dakterras gekozen is voor houten tegels, zijn potten en bakken de enige mogelijkheid voor wat groen. Dat hebben ze hier dan ook gedaan. Niet veel, maar het ligt ook een beetje aan de persoon zelf.

Zonovergoten dakterras in Amsterdam

Zonovergoten dakterras in Amsterdam

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.