Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Zonnig en gezellig balkon
Balkon inspiratie

Zonnig en gezellig balkon


Laat je inspireren door dit heerlijke balkon! Gelegen in een fantastisch appartement in het centrum van Göteborg in Zweden. Het appartement, die te koop stond bij Alvhem, heeft twee slaapkamers, badkamer, keuken en een grote woonkamer. Maar het balkon behoort ongetwijfeld tot een belangrijk onderdeel van de woning. Vooral in de zomer is het heerlijk vertoeven op dit zonnig balkon!

Zonnig en gezellig balkon

Balkon aan woonkamer

Het grote voordeel van dit balkon, is dat het grenst aan de woonkamer. Als je bijvoorbeeld gasten over de vloer hebt, hoeven zij dus niet helemaal door je slaapkamer om op het balkon te komen. Het balkon is bovendien niet alleen heel erg lang, maar het heeft ook een breedte van ongeveer twee meter. Hierdoor lijkt het zelfs meer op een heerlijk groot terras.

Aan de inrichting te zien, maken de bewoners ook goed gebruik van het balkon. Een bankje, leuke groene stoelen, vloerkleedjes en ook heel veel bloemen en planten. Het ziet er in ieder geval erg vrolijk en gezellig uit.

Zonnig en gezellig balkon

Zonnig en gezellig balkon

Zonnig en gezellig balkon

Zonnig en gezellig balkon

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Claudia
    19 mei 2014 at 10:04

    Ik vind dit allemaal erg mooi, zelf heb ik ook een groot balkon (resp. 6×2,5 m.), maar op de een of andere manier staat het wel helemaal vol. Wij hebben een mooie buitenvloer erin gelegd, een loungehoek, een bijzettafeltje, flink veel plantetn, een bbq, maar ik mis eigenlijk nog een eettafel. Helaas kun je niet alles hebben, en gelukkig hebben wij zo’n groot balkon.

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.